Jameson: To je v pohode... ide mi o to aby sme tu boli ako komunita ludi, ktori aj ked maju na urcite veci rozne nazori, vedia sa medzi sebou dohodnut a respektovat rozhodnutia druhych.
K veci... ano PIP sa uz nerobi... dovodov je viac... este v minulorocnych modeoloch 9731 a 9831 boli 2tunerove PIP, ktore mohli fungovat ako Analog + analog alebo Analog + digital.
V tochto rocnych modeloch sa od toho ustupilo... ten analog + digital tam sice mohol ostat... ale zase kto bude kukat analog, ked uz raz ma digital

... a tiez zrejme slo o znizenie vyrobnych nakladov.
Na druhej stran (a to je dolezitejsie) si vela ludi neuvedomuje ze buducnost je najme v poskytovani TV prostrednictvom kablovych a IPTV spolocnosti. (napr. Orange HomeBox, Magio, UPC digital)... pri tychto systemoch je PIP vlastne k nicomu... tak isto ako aj analogovy a digitalny tuner v TV. Pricom Orange aj Magio maju PIP zabudovany uz priamo vo svojich koncovych zariadeniach... a urcite to bude mat neskor aj UPC.
Takze PIP by som prilis neriesil, pokial budes vyuzivat jedneho z tychto providerov.
A 2tunerovy digitalny PIP mometalne nema asi nikto
Co sa tyka toho TPD... este chvilu pockaj... dojde im dalsi kus 47PFL9732D zrejme az buduci tyzden. Teraz je tam hola stena. Ked pride novy... tak ho hned vyvesia (na vyvesene modely sa da dohodnut zlava)... potom dojdi a mozno by si sa dohodol aj na takej zlave ze vysledna cena bude na tebou pozadovanej urovni