Nerozhodnutý Philips nebo Panasonic

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Kasprik 16. 10. 2007 11:49

Tak po zvážení úhlopříčky jsem se rozhodl pro 32 ".
V nabídce jsem si vybral dva televizory, ale nevím pro který se mám rozhodnout, proto prosím o radu, která je lepší. Jedná se o Philips 32PFL9632D/10 vs. Panasonic TX-32LXD700F. Jestli máte někdo zkušenosti tak bych nějaké doporučení uvítal. Předem děkuji.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 16. 10. 2007 13:23

Já jsem byl na tom samém, ale v jiných úhlopříčkách. Panasonic jsem měl chvíli doma, všechno bezva pouze provedení EPG možností mě zklamalo. Takže jsem zvolil Philips.
Petr.Sybol
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 16. 10. 2007 16:24

Kasprik: vyber je len a len na tebe. Ja mam Philipsa a som spokojny. To iste ti povie urcite aj majitel Panasonicu. Je to vsetko len otazka preferencii, penazi (to hlavne :)) a hlavne doplnkovych funkcii - od sirokych moznosti nastavenia obrazu, vstupov a pod.

Taktiez hodne zalezi na co to budes vacsinou pouzivat - ci DVD, TV, Xbox (resp. playstation) a pod. Kazdopadne kazdy TV (vyrobca) ma svoje plusy aj minusy. Ide len o to vybrat taky TV ktory plne vyhovuje tebe a v maximalnej miere splna tvoje poziadavky.
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod anton123 17. 10. 2007 06:23

Petr.Sybol píše:Já jsem byl na tom samém, ale v jiných úhlopříčkách. Panasonic jsem měl chvíli doma, všechno bezva pouze provedení EPG možností mě zklamalo. Takže jsem zvolil Philips. /quote]

Len tak mimochodom, to ti to EPG stojí za 20 tisíc (SK) cenového rozdielu medzi 37" Philipsom a Panasonicom ???
anton123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 17. 10. 2007 09:40

anton123 píše:
Petr.Sybol píše:Já jsem byl na tom samém, ale v jiných úhlopříčkách. Panasonic jsem měl chvíli doma, všechno bezva pouze provedení EPG možností mě zklamalo. Takže jsem zvolil Philips. /quote]

Len tak mimochodom, to ti to EPG stojí za 20 tisíc (SK) cenového rozdielu medzi 37" Philipsom a Panasonicom ????/quote]

Není to jen o EPG. To jsem zmínil tak v rychlosti jako jeden z důvodů. Rozdíl v CZK je cca. 14-15 000 Kč a to mi stojí za lepší EPG, bohaté vybavení (USB, 3x HDMI, MP3, aktualizace FW), Ambilight, dobré zkušenosti jiných uživatelů a v neposlední řadě design, dále o 10cm menší šířka a dobrý pocit, že výrobce má dobře zpracovanou technickou specifikaci a nemusím bádat, zda umí např. 1080p/24 jako u Panasonicu, kde to z lenosti nemají ani uvedené, a to nemluvím jen o tomto. Pokud bych to dělal kvůli EPG, tak bych nebyl nejspíš v pořádku.
Petr.Sybol
Junior