Sony KDL-40X3500 alebo inú?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod bakko 2. 12. 2007 17:28

Zdravím, mám v pláne kúpiť LCD TV ale chcel by som čo najlepšiu s uhlopriečkov 40-42". Zatiaľ som vybral túto ale len preto, že mám dobré skúsenosti s touto značkou (narozdiel od Philipsu). No ako som si čítal fórum tak vidím že Sony už nie je to čo bolo :) Tak Vás prostím o radu akú TV teda kúpiť. Nebránim sa žiadnej značke ide mi o kvalitu obrazu. Využívať ju budem prevažne len na sledovanie káblovky + prezeranie záberov z HD kamery + v budúcnosti BluRay. Cena by mala byť do 100 000SK.
Ďakujem za pomoc pri výbere :)
bakko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fwefw 3. 12. 2007 19:44

Nevím, co se tady na foru píše, protože sem moc nechodím, ale to že Sony není, co bývalo je nesmysl. Sony je v kategorii LCD spolu se Samsungem absolutní špička, i když je Sony přece jenom trochu dražší. Samozřejmě je vždy potřeba mít na paměti konkrétní model a ten, který zde uvádíš Sony KDL-40X3500 nemá v tobě vymezené kategorii 40-42" konkurenci (např. časopis Stereo-video ho používá jako referenční model ). Za kvalitu se ale holt platí :-)
fwefw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Krayzie 3. 12. 2007 19:47

Ak planujes HD, tak pri investicii do 100K by som urcite zvazoval vacsiu uhlopriecku.
If murder makes me richer then I'll be a killer.
Krayzie
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeny13 7. 12. 2007 15:33

Tuto televizi doporučuji,je vážně skvělá!!!Mám ji už asi měsíc a musím konstatovat,že pojetí barev je úžasně přirozené.DVD přehrávám na DVD rekordéru od stejné firmy a kvalita je nadprůměrná i díky domácímu kinu. Překvapila mě kvalita satelitního vysílání od CS linku,na naše poměry je obraz výborný.Bohužel satelitní UPC zatím zaostává.V novém roce chci zakoupit HDTV satelitní přijímač a kochat se pohledem na nejvyšší rozlišení alespoň u některých programů.Myslím,že šetřit v tomto případě je ošidné a pokud člověk myslí na budoucnost,pak tato TV je přímo nadčasová!!!Rozhodně bych nedoporučoval kupovat LCD a plasmy starších řad,ač jejich cena je velmi sympatická.Samozřejmě nikomu nic nevnucuji. :shock:
Zdeny13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Salinas 8. 12. 2007 21:55

Zdravím, osobne som tiež spokojný so značkou SONY a doteraz ma nikdy nesklamala. Aj napriek viacerým odhováraniam im zostanem verný. Tiež si plánujem kúpiť LCD, ale môj rozpočet je nižší (70.000,- Sk), preto som sa rozhodol pre typ SONY KDL-40V3000. Vie mi niekto poradiť či je to dobrá voľba, alebo či niečo chýba tomu LCD? Ak by bol môj rozpočet vyšší, určite by som sa rozhodol pre zmienený model SONY KDL-40X3500. Vďaka za všetky rady :)
Salinas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldboy 9. 12. 2007 09:30

Do 70000,- už kúpiš aj vyšší model KDL-40W3000
Philips 42PFL9732D - EISA 2007/2008
Sony Playstation 3 - EISA 2007/2008
YAMAHA RX-V450
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod Salinas 9. 12. 2007 11:06

Mohol by si mi prosím ťa aj napísať že kde? Je mi jasné že to nebude v žiadnom kamennom obchode, tam sa pohybujú plus mínus okolo 80-tich papierov a na e-shopoch som našiel najlacnejší za 71.000,- Viem že to nie je veľký rozdiel a tú tisku by som mohol prihodiť, žiaľ momentálny rozpočet mi už nedovoľuje ani to. Vďaka za radu :wink:
Salinas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldboy 9. 12. 2007 11:51

Salinas píše:Mohol by si mi prosím ťa aj napísať že kde? Je mi jasné že to nebude v žiadnom kamennom obchode, tam sa pohybujú plus mínus okolo 80-tich papierov a na e-shopoch som našiel najlacnejší za 71.000,- Viem že to nie je veľký rozdiel a tú tisku by som mohol prihodiť, žiaľ momentálny rozpočet mi už nedovoľuje ani to. Vďaka za radu :wink:"/quote]

Tak napr. tu : http://tvmarket.sk/Sony/196/KDL-40W3000.html
Philips 42PFL9732D - EISA 2007/2008
Sony Playstation 3 - EISA 2007/2008
YAMAHA RX-V450
oldboy
Junior