Kupil som plazmu PANASONIC TH-42PX7E 100Hz ;-) 25000sk super

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 2. 1. 2008 20:36

Zajtra si chcem kupit plazmu, povodne to mal byt Panasonic TH-42PX70E hmmm no znizil sa mi rozpocet na 30000sk :( :o no a tak sa musim natlacit kurnik xiii do tych 30000 papierov. No mala by to byt nejaka plazma 106cm poradte nejaky model, odporucte co sa da kupit za tu cenu naj. volba by bolo co??? Cena/vykon Asi zoberiem nisiu radu PANASONIC TH-42PX7E mam ist do toho??? Hoci je slabsia.... Ak ano tak ju kupim :) prosim poradte, dakujem
Naposledy upravil Lucifer-69 dne 17. 1. 2008 15:26, celkově upraveno 23
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 2. 1. 2008 20:40

Alebo mam ist do tej ceny do nejakeho korejce LG???fakt uz neviem:-(:-(
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BLAZ 2. 1. 2008 20:44

Lucifere lucifere, ty se pořád ptáš na to stejný :-( Kolik stojí na Slovensku Panasonic 42PX70 a kolik 42PX7? V Česku je cena sedmičky cca. 25000 a cena 70-ky cca 28000 Kč. Jestli se ti opravdu snížil rozpočet, tak být tebou tak chvíli počkám a radši si koupim 70-ku. Od LG jsem tě už odrazoval a nebyl jsem sám.
BLAZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 2. 1. 2008 20:48

Ok :) ak sa to neoplati tak urcite uz idem do Panasonic TH-42PX70E
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BLAZ 2. 1. 2008 20:56

:-) Věř mi, že litovat nebudeš. Já jsem po nákupu LG litoval asi po měsíci a jsem rád, že je pryč. Z Panasonica jsem nadšenej a zatim jsem nenašel žádný mouchy (mám ho přesně od 30.11.) Čím mě úplně dostal je citlivost DVB-T tuneru, bydlím v Ústeckým kraji a dá se tu chytit cca 20 digitálních kanálů. Kam se na ten tuner hrabou externí settopboxy.
BLAZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 2. 1. 2008 21:03

No Slovensku si este digitalne TV este trosku pockame :-D u nas sa Panasonic 42PX70 predava 34 699.00 Sk ale dam si poradit, dakujem.
Plazmu od LG a 42PX7E uz urcite nebudem riesit!
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 2. 1. 2008 21:07

jj. chod do 70...100Hz, trosku asi aj lepsi panel, vyssia trieda...
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 2. 1. 2008 21:11

trosku asi lepsi panel ??? :-) :-) tak to dufam ze bude lepsi ak uz musim cakat :-D
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BLAZ 2. 1. 2008 21:15

I když si na DVB-T počkáte, tak ty budeš připravenej ;-) Teď jsem koukal na rozdíl cen u vás a je to 4800 Sk, což mě překvapilo, to vůbec neodpovídá rozdílu v Čechách (2400 Kč) . Viz videoexpert.cz Jo a ještě jsem zapomněl na rozdíl v podstavci. 70-ka má o hodně hezčí podstavec.
BLAZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 2. 1. 2008 21:22

Blaz na prvom mieste je u man obraz preto som tolko tocil okolo 42PX7E a 42PX70 ten podstavec je ozaj krajsi u tej 70 aj mne sa paci viac, ale hlavne ma stale zaujimalo o kolko je lepsi obraz u 70 ako 7E nemal si moznost to porovnat? Ale aj tak si mi poradil a chcem tu 42PX70 :)
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BLAZ 2. 1. 2008 21:33

Sedmičku jsem viděl naživo v Datartu, kde přehrávali DVD a 70-ku naživo v K+Bexpert a tam pouštěli DVB-T. Takže přímý porovnání, ve stejných podmínkách, se stejným signálem jsem neviděl. Jinak jak už jsem psal, panel bude asi stejnej, ale vnitřnosti jsou u sedmičky horší. A obraz dělaj i ty vnitřnosti :-) Jasně, jdi do 70 !
BLAZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 2. 1. 2008 22:10

Blazo albo BigFoot007skuste mi este odp.na ten obraz... dakujem
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 3. 1. 2008 10:32

Priblizne som to mal moznost porovnat len v predajni... A len na dvdcku, tam to tak citit nebolo, ale akonahle do toho budes pustat analog, tak to asi bude citit.
Ono uz fakt dnes nerozhoduje panel, ale ta elektronika vo vnutri...A ten cenovy rozdiel nie je az taky obrovsky, takze len pekne chod do 70...
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 4. 1. 2008 23:01

BigFoot007 a BLAZ nebudem sa pytat na co som sa uz pytal... Ale na vas dvoch mam poslednu otazku. Lebo myslim ze sa tomu rozumiete... :-) Tak budem rad ak mi odpoviete. Panasonic plazma 42PX70 :( by bola super! Bola by to naj. volba. A to uz len kvoli tomu ze ste ju tak tak dobre ohodnotili a je to naozaj dobra plazma!!! Bohuzial mi chybaju drobne a ja to nebudem uz riesit. A rad. budem mat nejaku plazmu ako ziadnu :D Tak mi nieco vyberte, keby ste sa museli rozhodnut medzi tymto. Vyberte a JA si to zajtra dam doniest. Dakujem

Samsung PS42C96HD
Panasonic TH-42PV7P inak neviem aky rozdiel? TH-42PV7P
Panasonic TH-42PX7 ? TH-42PX7
Philips 42PFP5332/10
LG 42PC35
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 4. 1. 2008 23:47

keby sa ti podarilo za tie prachy zohnat toto http://www.panasonic.sk/pdetail.php?ite ... TH-42PV70P
Ide vlastne o PX 70, len nema digitalny tuner(povodne sa len tento model dovazal k nam, a vsak na natlak e-shopov a zacinajuceho sialenstva okolo digitalnej TV sa aj PX dostalo na Slovensko a uz sa dnes viac úpredava ako rada PV)...

Inak sa priklanam v tomto skor k samsungovi
http://www.videoexpert.sk/plazmove-tele ... -ps42c96hd

I ked podla vsetkeho aj ten nizsi panasonic (PX7) ma cipovu sadu V-Real 2...
Najprv som ti chcel odporucit Samsunga, ale po zisteni ze aj PX7 ma na papieri V-ral 2 je to 50 na 50...
Panasonic robi plazmy uz dlhsie, ten samsung bude vyrobeny na slovensku. Rozdiel kontrastu ma nechava chladnym, kazdy vyrobca si udava svoje hodnoty pri roznych meraniach.
Ak sa chystas na plazme pustat si veci cez comp v HDTV rozliseni(alebo aj bez, ako klasicky prehravac), tak ti odporucam skor ten samsung, bo ma D-Sub(teda to pripojis cez klasicky vga kabel), zatial co panasonic to nema, a navyse panasonic ma sice HDMI ale iba jedno, a to znamena ze ak mas nejaky dvd prehravac s HDMI(alevbo ho aj do buducnosti chysta, odporucam ti ho!!!), tak ti uz nezostava volny slot pre zapojenie compu, teda budes musiet vkuse menit kable, vytahovat hdmi z prehravaca, a davat do compu a naopa, a navyse malo compov ma na grafikach vystup HDMI(pripadne DVI, to tiez nebyva casto standardom u notebookov), to znamena komplikovane prepojenie najprv z D-Sub na DVi a z DVI potom kamblon na HDMI...

Este otazocka? kolko ti chyba do PX70???

A jedna rada, teraz by som uz len isiel do predajne (napriklad TPD v BA a porovnal to!!!)
BigFoot007
Mírně pokročilý

Další stránka