Včera mi prišiel PANASONIC TH-42PX7 donáška až do domu samozrejme už v cene, vybalenie TV. Podstavec som si nainštaloval sám je to jednoduché... Bohužial som nemal možnosť otestovať DVD ale dnes si skočim kúpiť Domáce Kino Panasonic SC-PT550E-K HDMI a 1080p nech je to už komplet inak hralo to veľmi slušne. A využijem hneď aj Viera link

Po zapnutí som bol veľmi milo prekvapený, pretože nemám dig.signál obraz je veľmi dobrý

pretože mam nový byt ma PX7 napojenú len na maličkú bytovú anténu a preto som zazraky nečakal,ale maličký sa konal

Obraz je aj na tu smiešnu anténku super! Samozrejme čo sa týka analogu. Takže maximálna spokojnosť

A inak čo som nikdy pri TV nebral do úvahy je zvuk PANASONIC TH-42PX7 ma veľmi čistý a kvalitný zvuk, a aj keď je to na vysokej hlasitosti je reprodukcia veľmi kvalitná... A keď si v menu zapnete ešte priestorový no nemá to chybu. Zvuk som chcel stále riešiť cez domáce kino, lebo som si nikdy nemyslel že samotná TH-42PX7 môže hrať tak dobre... Pre bežného užívateľa bohate stačí a možno trošku aj pre tých náročnejších

Ale ak si človek zakúpi už 106cm plazmu oplatí sa zainvestovať do dobrého domáceho kina. Ja osobne som sa to rozhodol riešiť už tu spomenutou SC-PT550E-K. Pre Panasonic robí
TECHNICS je to záruka kvalitného ozvučenia a aj DVD optika je na slušnej úrovni. Ale rád by som spomenul u modelu TH-42PX7 jednu zaujímavosť. BigFoot007 mal pravdu TH-42PX7 má 100Hz !!!
Len preto, lebo nikde som sa to nedočítal a aj v predajni mi tvrdili, že nemá 100Hz, ale maaa

v menu si môžete prepnúť 50Hz alebo 100Hz! Super kvalita, pekný obraz-100Hz, slušný priestorový zvuk........ Takže JA osobne som max. spokojný

a ešte za tú cenu

odporúčam !
***PANASONIC TH-42PX7***