Pozdravujem BigFoot007, BLAZ a ostatných majiteľov plazmových TV. Toto forum mi pomohlo pri výbere plazmy a hoci to bola trošku dlhá cesta na koniec sa podarilo. Bohužial som bol pri výbere obmedzený 30000sk A hoci sa mi najviac zapáčil model od Panasonicu TH-42PX70E je to naozaj skvelá plazma, obraz a možnosti pripojenia, len ta cena bola pre mna trošku veľká . Tak som rozmýšľal nad druhou možnosťou . Samsung PS42C96HD ale stále som chcel zostať pri značke Panasonic. Tak ako ďalšia prišla do úvahy plazma Panasonic TH-42PV70P. Ale ta nemala dig.tuner. Ale zase zaručovala dobrý obraz... podobne parametre X70 Ale rozhodol som sa, že prv to porovnám v predajni. Zameral som sa na datart mal som to hneď po ruke... Po príchode do predajne som zistil že TH-42PX7 nemajú a tak som to nemohol porovnať s TH-42PV70P ale videl som PX70 a poviem vám je to naozaj skvelá plazma ten obraz... super!!!:-) Ale kvôli tej cene som vedel že ju ešte zatiaľ nekúpim

no ale neva. Inak nič proti LG a Philips ale to som už ani po tom ako mi par ľudí povedalo svoj názor a preštudoval so pár vecí a tým že som mal len jeden pokus pri kúpe plazmy

som sa rozhodol vsadiť na overenú kvalitu a značku čím sa nedá podľa mňa nič pokaziť. A hoci aj v nižšej triede ale značka (kvalita...) V ďalšej predajni som už mal viac šťastia a vedľa seba stála TH-42PV70P VS. TH-42PX7 na obidvoch prístrojoch hralo nejaké DVD a to čom videl ma dosť prekvapilo obraz na obidvoch prístrojoch bol úplne identický!! A to aj napriek tomu, že V70P ma papierovo lepší kontrast 10000:1 a ako tu už na tomto fore bolo spomenuté panely oboch prístrojov su asi rovnaké... No rozdiel som naozaj nevidel. Len náhodou so stretol dvoch známych ktorých som poprosil nech to porovnajú a bez toho aby som im niečo povedal o parametroch... lajicky

lepší, horší obraz. Obaja sa zhodli, že obraz je identický, dokonca tvrdili že na PX7 je ešte trošku lepší, je to len subjektývne hodnotenie a môže to byť aj nastavením? Ale musím povedať že PX7 ma veľmi milo prekvapila rovnaký obraz ako PV70P. Prišiel ku mne predavač a postaral sa mi o ďalšie prekvapenie keď mi povedal, že na Panasonic TH-42PX7 majú ešte svoju akciovú cenu, tie isté predajne vzdialené od seba cca 3km a 3000sk lacnejšie aj ako na ich vlastnej inter,stránke

veľmi som to neriešil a včera som si ju kúpil Panasonic TH-42PX7 za cenu 25000sk!!! v tejto cene si znám.zakúpi nedávno 82cm LCD 5000:1 a podľa mňa nič moc, za tu cenu sa ešte predavajú 82cm LCD Čo sa týka

Panasonic TH-42PX7 priznám sa že ta cena, za ten super obraz ma dostala a je to 106cm a o dosť lepší obraz za tu cenu. Samozrejme musel som oplakať +1vstup na HDMI a PC čo ma trošku viac mrzí ako to 2x HDMI. Osobne mi stačí pripojiť len domáce kino cez HDMI a to je všetko, prehodnotil som na čo tu plazmu chcem a to PC pripojenie možno ešte nej.poriešim. Dal som si ju priviesť a tak bude až v sobotu. Môj osobný názor je, že pre menej náročných uživateľov čo sa týka možnosti pripojenia... je to za tu cenu dobra voľba a je v tom aj dig.tuner. O rok ju dám priateľke a sebe kúpim TH-42PX70E alebo niečo lepšie

Tento týždeň k tomu kúpim nejaké domáce kino nech je to komplet. Keď to v sobotu zapojím potom napíšem aký mam s toho dojem