Kupil som plazmu PANASONIC TH-42PX7E 100Hz ;-) 25000sk super

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 7. 1. 2008 22:39

Ano aj Ja som počul o ton predstavení novej rady od Panasonicu. Vyzerajú veľmi dobre aj tie parametre. Ale to nie som expert čo sa týka plazmy len začínam :-) a čo sa týka tých 100Hz u modelu TH-42PX7 je dosť nepravdepodobná, ale nebudem sa hnevať ak to bude :-D pozriem a potom poviem. BigFoo007 čo je inak upscaling? Ake káble odporúčaš?? A kino čo má HDMI určite nech stej mašinky vymačkám maximum :-D fak ma hlavne teší ta cena ak by to bolo 30000sk ako pôvodne plánované, by ma to až tak netešilo. A ešte k tým novým modelom plazmy od Panasonicu, stále prichádzajú nové a lepšie modely, ako vo všetkom: auta, mobily, TV,Hifi................... vývoj sa nedá zastaviť. Tie nové plazmy budu určite dobré a zase o niečo aj lepšie... A si ju hodím na stenu a bude hneď vyriešený problem čo sa týka toho stojana až tak sa mi nepáči u modelu TH-42PV70P,TH-42PX70E je krajší, ale to je zas len vec vkusu a dizajnu. A inak akú značku kina odporúčaš???
Naposledy upravil Lucifer-69 dne 7. 1. 2008 23:09, celkově upraveno 1
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 7. 1. 2008 22:50

pod pojmom domace kino myslis dvd prehravac, alebo dvd prehravac s bednami???
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BigFoot007 7. 1. 2008 22:53

Uúpscaling znamena ze to dopocitava body do HD rozlisenia, samozrejme mas rozny upscaling. Niektore masiny zvladaju max 720p a 1080i, niektore zvladaju aj 1080p...
V podstate ide o to, ze ty mas dvd obraz v rozliseni 576p, a ten obraz si ta plazma dopocita, tak ako analog, ale nie je to az tak kvalitne, ako ked mas este nieco pred, co dopocitava. V tomt pripade ten dvd prehravac. Ja som to doma skusal, mam DVD prehravac freguson s upscalingom a HDMI vs DVD rekorder panasonic ktory ma len scart(ala aj cez scart sa da dostat HD obraz, len to nie je digitalna forma prenosu, ako u HDMI), a rozdiel bol citit. Na niektorych veciach hodne citit.
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 7. 1. 2008 22:54

Naj aj bedne...
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 7. 1. 2008 23:04

Memusí to byt nejaké super...??? Asi za 10000sk sa nedá nie čo poriešiť, kúpil som plazmu za dobrú cenu tak určite za kino nedám 20000sk Len chcem aby to ten zvuk nebolo obyčajný... trošku vylepšiť... Chcem to len na pozeranie DVD preto kúpil plazmu, lebo preto pred rokom kúpil aj projektor EPSON za 30000sk akože aj to bola dobrá cena xi na pozeranie filmov aj platno, len ta životnosť žiarovky ide dole :-) to je moja zlá vlastnosť musím všetko kúpiť na čo je dobrá cena, lebo sa oplatí :-D
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 7. 1. 2008 23:27

Tak dá sa kúpiť nie čo do tej ceny???
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 8. 1. 2008 00:03

BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BigFoot007 8. 1. 2008 00:05

inak priznam sa, osobne mi staci ozvucenie PX70, ta ma celkom slusne a pritom je to druha najnizsia rada
Vcera sme na tom cela rodina kukala Divoke vlny. aj pri priestorovom efekte je vsetko krasne pocut a rozumiet
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 8. 1. 2008 00:11

Tie Genius som už vydel, mysliš že to nie čo zahraje??? Alebo tie kina panasonic Panasonic SC-PT550E-S alebo PHILIPS HTS3357 hmmm aleno tie Genius nezahraju lepšie, ako tie kina panasonic,philips. Tie Genieus neni to len na PC? A ešte otázka aky mi to treba vlastne kábel, na prepojenie dvd a plazmy? Tie genieus sa mi pozdavajú ako to hraje nepočul si to náhodou...
Naposledy upravil Lucifer-69 dne 8. 1. 2008 00:13, celkově upraveno 1
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 8. 1. 2008 00:13

nie. v úpohode to zapojis aj k slusnemu prehravacu. a nemusi to byt len genius. ja som ho dal len preto ze su to najpredavanejsie repro...

Nevyhoda tych oboch kuskov celych kin bude, ze tam si nebudes moct stelovat veci pri divixoch , napriklad velkost tituliek, umiestnenie a pod. a nie vzdy je to super s podporou...

Tie no nameky su v topmto daleko lepsie
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BigFoot007 8. 1. 2008 00:16

a keby tak uz berem skor ten panasonic z dovodu prepojenia cez viera link a pouzitia iba jedneho ovladaca...ale uznavam ze je to len blbost...
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 8. 1. 2008 00:18

Povec čo mam kúpiť, alebo aku kombináciu ??? Zajtra to pojdem kúpiť.
Ako by to hralo ak by som zobral tie Genius a k tomu nej prehravač po tvojom odporúčaní. A ake nameky???
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 8. 1. 2008 00:21

A tieto SYSTEM FIDELITY SF-3505 WENGUE mam na ne ešte aj zľavu 2000sk A dal by som k tomu receiver pioneer ten mam doma
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 8. 1. 2008 08:14

receiver, dvd prehravac a bedne???moze byt, ale fakt cez zvuk az tak nie som, takze v tomto moc neporadim. Ale nebola by to zla kombinacia, pioneer je zaruka kvality
BigFoot007
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka