LG 42PC55 vs PANASONIC TH-42PX70E

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod risomas 6. 2. 2008 10:57

Rozhodujem sa medzi tymito dvoma plazmami:
LG 42PC55 (30000Sk)
PANASONIC TH-42PX70E (33000Sk)
musi to mat aspom 1 hdmi a VGA vstup, DVB-T tuner.
Vzdialenost cca 3m-3.5m
70% TV, 10% Internet, 20% video (divX,DVD,obcas aj nejake to HD)
pripojene to bude na HTPC
LG je lacnejsie a podla parametrov o nieco lepsie ale panaky su podla hodnotenia vacsinou lepsie. Nenasiel som predajnu kde by mali oba naraz aby som si mohol porovnat obraz. Skuste dat nejake skusenosti hlavne s tym LG (nenasiel som na neho nejaky normalny test). Popripade poredte nejaku alternativu.
C5 X7 Tourer 2.2
risomas
Junior

Odeslat příspěvekod GREGOR79 6. 2. 2008 13:06

MAM TU LG A JSEM SPOKOJEN OBRAZ PARADNI A PO PROPOJENI S PC NEMA OBRAZ CHYBU ,JEDINA VEC KTERA MI VADI JE ZE BZUCI TRAFO ,ALE JDE TO SLYSET JEN VECER A KDYZ TO MAM HODNE POTICHU,NEVEDEL JSEM O TOM DOKUD JSEM SI O TOM NEPRECETL NA FORU A PAK JSEM SI TOHO ZACAL VSIMAT.JINAK JSEM TU LG MEL MOZNOST VIDET VEDLE SAMSUNGU A PANAKU ASI STARSI MODEL PROTOZE TO BYLA HRUZA A LG NA TOM BYLA NEJLEPE A TO NA VSECH BEZELO STEJNE DEMO S LOGEM SAMSUNG.
GREGOR79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 6. 2. 2008 21:37

Ak sa rozhoduješ medzi tymi dvoma modelmi ***Jendoznačne TH-42PX70E osobne mam TH-42PX7E ma oproti PX70E slabsi kontrast 8000:1 a o jeden HDMI menej 100Hz maju obidva spominane modely. Ale s Panasonicom maximalna spokojnost super obraz,zvuk,kvalita... Panasonic je Panasonic TH-42PX70E je este o trochu lepsi tak jednoznačne PANASONIC TH-42PX70E !!! :-) osobne odporucam. Mal som možnost porovnat LG a Panasonic LG malo papierovo lepsi kontrast...a bla bla papierovo lepsia vybava ale obraz ma u LG v tejto cenocej skupine neoslovil :-D Obraz bol krajsi na Panasonicu. Pravdupovediac aj JA som prv chcel LG... lacnejši a možno akože lepšia výbava. Ale som rad že som LG nezobral :lol:
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod skaj 10. 2. 2008 22:23

Kup si ten Panasonic, je to kvalita.
skaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 10. 2. 2008 22:44

Panasonic !!!
Lucifer-69
Junior

Odeslat příspěvekod zd69 11. 2. 2008 13:16

prolistuj si někde nějaké diskuze na netu a zaměř se hlavně na poruchovost a servis. Zrovna o LG se moc dobře nemluví ale může to být kus od kusu.
zd69
Junior

Odeslat příspěvekod GREGOR79 11. 2. 2008 14:10

Neni nic jednodusiho nez zajit do kramu vybrat si urcity model a nechat si na nem pustit demo a pak porovnat. :) A jeste si projet parametry.Co se tyce poruchovosti LG 42pc55 tak jsem nic nenasel.
GREGOR79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod risomas 11. 2. 2008 18:16

No to som chel ale ako som napisal nenasiel som obchod kde by mali oba naraz aby som ich videl vedla seba.
C5 X7 Tourer 2.2
risomas
Junior

Odeslat příspěvekod Lucifer-69 11. 2. 2008 20:43

Moj posledny prispevok co sa tyka LG VS Panasonic.

Ak chces kvalitu tak PANASONIC TH-42PX70E a stale ked to zapnes a uvidíš ten obraz budes vediet, ze si urobil dobre. Tak uz tolko nespekuluj a ber Panasonic.
PANASONIC TH-42PX70E dobra cena a ten obraz!!!
Lucifer-69
Junior