Panasonic TH 37 PX80

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Kasprik 23. 2. 2008 10:02

Tak jsem koukal na stránky Panasonicu a mají zde dvě novinky a to 37 PX80, 42PX80. Koukal jsem na parametry a myslím že odstranily některé nedostatky předchozích modelů a hlavně jsem se díval na cenu 37 a ta je stejná jako u 70 modelů. Je to panel již 11 generace. Před čtvrt rokem jsem kupoval 70 model a teď jsem naštvanej.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod Henry2 23. 2. 2008 12:33

Nove modely od Panasonicu prichazeji kazdorocne ve stejnou dobu...
Henry2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jára83 24. 2. 2008 14:38

Až někdo budete mít 80-ku, tak napište dojmy:)
Jára83
Junior

Odeslat příspěvekod zd69 25. 2. 2008 09:20

To: Kasprik PX70 je skvělej model, nemusíš být vůbec naštvanej. Každý rok bude něco nového,kdyby jsi pořad čekal na něco lepšího, tak to by jsi koukal ještě na černobílou TV. Ja jdu sice letos do px80 ale přístí rok bude zase něco lepšího a za ještě lepší cenu. A pak zas a zas.Ale já chci vidět v létě olympiadu v pěkných barvách a né čekat zase rok na další model.
zd69
Junior

Odeslat příspěvekod mojiwe 5. 3. 2008 11:48

Tak po rocnim vybirani TV jsem se dockal a ... velka spokojenost!!
Chtel sem TV hlavne na sport a muzu rict ze sem nevidel na zadny jiny TV do 40K lepsi fotbal...proste nadhera...samozrejme zalezi na zdroji signalu (mam digiTV, coz neni uplna špice, ale obraz me mile prekvapil)

Dal treba hokej a tenis nema absolutne chybu...filmy DVD nebo kvalitni DivX pres scart je naprosto perfektni...

Jediny co me moc nezaujalo je zvuk..hraje sice pekne ciste i celkem nahlas, ale ty basy se mi zdaj takovy umely...ale mozna to je pro to ze sem zvyklej na 5.1 ktery k tomu mam pripojeny.

Kdyby ste nekdo chtel jeste nejaky info, tak rad zodpovim...nechtel sem se moc rozepisovat aby to vubec nekdo čet:)
mojiwe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marwis 5. 3. 2008 13:00

Len sa kľudne rozpíš, veľa ľudí to ocení. Dnes som ju objednával, tak som tiež zvedavý. Jediné, čo ma trochu straší je možné vypaľovanie. To zrovna ale asi testovať nebudeš :).

Budeš ju zahorovať?
marwis
Junior

Odeslat příspěvekod sphanel 5. 3. 2008 13:28

42PX80 jsem koupil asi pred tydnem za 26tis a naprosta spokojenost. Co mne osobne vadi je slabsi zvuk a jelikoz mam tv v celkem dost prosvetlene mistnosti, tak v odpolednich hodinach skoro nedivatelnej obraz, ale uz pracuju na roletach a pak to bude ok.
sphanel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zd69 6. 3. 2008 08:37

můžeš dát link na prodejnu kde jsi koupil za tak dobrou cenu?
zd69
Junior

Odeslat příspěvekod sphanel 6. 3. 2008 15:12

zd69 píše:můžeš dát link na prodejnu kde jsi koupil za tak dobrou cenu?e/quote]

Takovy veci nekupuju z netu, je to z kamenaku a reknu ti to asi tak, prisel jsem do obchodu a chtel jsem starsi model 70, ze jsou na nej ted akce a ze se da sehnat za skvelou cenu ve vyprodeji. On, ze ma jen 7E a ja rekl, ze jdu dal, tak mi rekl, ze mam pockat, ze zavola do skladu a nasledne na to mi rekl, ze ve skladu je pouze 80tka. Rekl jsem mu, ze na tu nemam a on za kolik ji chci, tak jsem mu rekl, ze muzu dat max 26 a bylo to :-)
sphanel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod necum42 6. 3. 2008 15:20

tak to je lol :D
necum42
Junior

Odeslat příspěvekod zd69 7. 3. 2008 09:58

to:sphanel Tak to jsi udělal dobrý kup. My ostatní, abychom se dostali na solidní cenu,musíme nakupovat a netu. Má to i své výhody, 14 denní garance zpětného vrácení bez udání důvodu a hlavně dovoz do domu. Ale jinak jak píšu, udělal jsi dobrý kup. Snad se brzy najde takových prodejců v kamených obchodech více.
zd69
Junior

Odeslat příspěvekod sphanel 7. 3. 2008 14:54

No asi to bylo hlavne tou situaci, v obchode mel jen stary typ a evidente chtel mit trzbu, tak udelal pro me maximum coz bylo perfektni.
sphanel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod janjan2 7. 3. 2008 18:51

sphanel píše:42PX80 jsem koupil asi pred tydnem za 26tis a naprosta spokojenost. Co mne osobne vadi je slabsi zvuk a jelikoz mam tv v celkem dost prosvetlene mistnosti, tak v odpolednich hodinach skoro nedivatelnej obraz, ale uz pracuju na roletach a pak to bude ok.

můžu se zeptat jak je možné že je televize v hodně prosvětlených místnostech špatně viditelná? a je to to samé s LCD televizí?
HP Compaq 6510b - C2D T7700, 2 GB RAM, 160 GB HDD, WXGA+ (1440 x 900), Win Vista Business + Logitech VX nano
Panasonic TH-42PX80E
Onkyo TX-SR606 + Magnat Altea 5 set
Creative ZEN 8 GB + Creative EP-630 + Sennheiser HD 215
janjan2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod psychocowboy 7. 3. 2008 19:34

Tak na tu 42 cekam taky. Jestli uz se daji sehnat, tak to je lol, ptz mi v datartu rekli, ze bude az v dubnu...
psychocowboy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod armyk 7. 3. 2008 20:51

janjan2 píše:
sphanel píše:42PX80 jsem koupil asi pred tydnem za 26tis a naprosta spokojenost. Co mne osobne vadi je slabsi zvuk a jelikoz mam tv v celkem dost prosvetlene mistnosti, tak v odpolednich hodinach skoro nedivatelnej obraz, ale uz pracuju na roletach a pak to bude ok.

můžu se zeptat jak je možné že je televize v hodně prosvětlených místnostech špatně viditelná? a je to to samé s LCD televizí?L/quote]

Nie nie je, vzhladom k tomu, ze LCD ma doslova lampu v sebe, tak je pri agresivnejsom svetle v prostredi lepsie viditelny obraz ako na plazme
armyk
Junior