Panasonic TH-42PX80E vs TH-42PX70EA

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Henry2 12. 3. 2008 12:15

armyk píše:Ja ti to poviem asi takto, zda sa, ze cim novsi model, tym horsie sa na nom sleduje analog. (porovnaval som PV7, PX7, PX70 ...)

ale to jsou vsechno modely 2007 a jeste se stejnym panelem...
Henry2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hokuspokus 12. 3. 2008 15:00

PX80 jsem si minuly tyden dovezl domu, obraz i pres kabelovku je super, dvb-t jsem zatim nezkousel.
hokuspokus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod irontears 13. 3. 2008 11:27

Dneska mi prisla domu. Uz se na holku tesim. Objednal jsem ji vcera na netu (viz.odkaz) a do druhyho dne byla doma. Vse bez problemu, ted jeste vybalit, zkontolovat, zapojit a testovat :-)). http://www.kamennyobchod.cz/plazmovy-te ... px80e.html
irontears
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod armyk 13. 3. 2008 19:24

Henry2 píše:
armyk píše:Ja ti to poviem asi takto, zda sa, ze cim novsi model, tym horsie sa na nom sleduje analog. (porovnaval som PV7, PX7, PX70 ...)

ale to jsou vsechno modely 2007 a jeste se stejnym panelem...

tak takto, cim vyssi model....
armyk
Junior

Odeslat příspěvekod Henry2 14. 3. 2008 10:23

2 armyk:
Stejne nesouhlasim. PV7 a PX7 - rozdil je pouze digit tuner navic u PX7. PX70 zase nejaky ty vstupy navic, ale vnitrek je stejnej. Pro rozdilny obraz na analogu neni duvod.
Henry2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Krayzie 14. 3. 2008 10:35

Henry2 píše:2 armyk:
Stejne nesouhlasim. PV7 a PX7 - rozdil je pouze digit tuner navic u PX7. PX70 zase nejaky ty vstupy navic, ale vnitrek je stejnej. Pro rozdilny obraz na analogu neni duvod.

Este je tam rozdiel v nejakych obvodoch na upravu (zlepsovanie) obrazu. Na kolko su ale tieto obvody uzitocne a aky rozdiel v obraze poskytuju, to uz je na individualne posudenie.
If murder makes me richer then I'll be a killer.
Krayzie
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod armyk 14. 3. 2008 12:53

Henry2 píše:2 armyk:

Ved suhlasit nemusis, ale asi si ich nevidel vedla seba pustene a pripojene na rovnaky analogovy signal
armyk
Junior

Odeslat příspěvekod Danny02 26. 3. 2008 21:37

Zdarvím, tak my jsme si ten Panasonic TH-42PX80E dneska koupili a musím říct je první reakce byla WOW :lol: Paradní TV jak vzhledově, tak i kvalita obrazu super a hlavně digital :) Ještě jsem nezkoušel DVD a taky na něj dojde..kdo se nemužu rozhodnout, tak vřele doporučuju...ta odezva 0,001 ms a živostnost 100 000 hod je prostě bomba :lol:
TV: Philips 55OLED706, Soundbar: JBL Bar 500, Mobil: Google Pixel 9 Pro 16 GB / 256 GB - Obsidian
Danny02
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 27. 3. 2008 16:17

zto je. ale uz samotna PX70 bola supa....
V tomto si uz ozaj myslims ze panasonic nema velmi co vylepsovat. Obraz je proste jednicka. Ano mozno je tu este pioneer, ale za ine prachy
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Mírně pokročilý

Předchozí stránka