Panasonic TH-42PX80E: test televizoru

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod salwio 25. 11. 2008 12:30

zdravim. Kupil som si tuto telku th-42px80ea tak pred 4 dnami a nato ake su problemy s vykreslenim nekvalitneho tv signalu,si vedie tv celkom slusne. .pozeram ho s 3 metrov. z mojho pohladu farby vyniknu az ked sa zotmie alebo pri hrani hier call of duty 4. pri porovnani stary crt a plazma, neni ocom. jedine co mi na nom zatial vadi (vyuzivam iba tv signal a pc) je ,ze tv zacne vydavat neprijemne pistave zvuky.pistavy zvuk sa zosily pri bledsej scene ,pri tmavom obraze skoro nic nepocut. zvuk nevychada z repro ale zozadu. neviem ci z transformatora alebo dacoho ineho,ale je to dost rusive ,hlavne ked je ticho vecer a hlasitost je na skoro minime. mam vadny kus? alebo je tento problem s kazdym modelom? brat si kupil taku isty model a ma ten isty problme co ja. Dik za odpovede
salwio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Koby 25. 11. 2008 19:30

koben píše:Tak se nám tu dnes představil tento televizor k celému testu mám několik výhrad, chválit zvuk jakéhokoliv velkoplošného zobrazovače nepokládám za plus k testu, 90% těchto panelů bude zapojeno v systému dom.kina, tutíž zvuk nebude rozhodující ,ale budiž, 10% pochluchačů bude stačit, ale to předvedl Panasonic s EPG je naprosté diletantství ,to si dnes nedovolí ani neznačkové asijské firmy !!!
Já bych ho okamžitě šel vrátit, obyčejný set top box za 1000 Kč ho převálcuje všemi směry, je to absolutní degradace digitálního příjmu u mě je tento výrobek totálním propadákem a nikomu ho nedoporučuji!

telku mám doma...

Naopak.. 90% jede TV přes vestavěný reproduktor... Zbytek jede dvd, blue ray atd. na systému domácího kina...

Co se týče EPG... K čemu je to dobrý? Používáš to? :-)

jinak jedu na satelitu homecast... a nevidim duvod koukat na běžnou tv přes domácí kino :-)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 11. 2008 20:39

Presne tak, pres domaci kino to poustim jen nekdy vyjmecne u Ocka jinak jen u DVD, navic DVD uz moc nekoukam...takze 90% casu posloucham z televize...
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod MgX 25. 11. 2008 20:49

Ono když si člověk pustí TV, tak skutečně kolikrát nemá náladu na hyper zvuk kina. Stačí mu pouhé vestavěné repro u TV.

Ano, možná u nějakého nového celovečerního filmu - to pak jo, to si to chce jeden vychutnat :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod BigFoot007 25. 11. 2008 20:54

navyse u panakov je ten zvuik velmi dobry, bambusove drevo v membranach robi svoje. cinania vedia preco z toho robia lesenie:-)
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod warpmt 26. 11. 2008 08:06

Slawall píše:90% casu posloucham z televize...

Dokazu si predstavit pokud by ta televize poskytovala signal 5.1 tak by bylo zajimave si to poslechnout prave pre 5.1 system. Coz bude pak zajimave pri HDTV.
warpmt
Junior

Předchozí stránka