Plazmu mám doma jen pár dní a tak jsem nevyzkoušel všechen potenciál tohoto přístroje, jako propojení přes HDMI kabel, lepší Scart atd. Když mi telka přišla domů a já ji vybalil z krabice, připadala mi obrovská. Nyní po třech dnech mi už tak veliká nepřipadá, zvláště u DVD filmu kdy formát 16:9 není využit přes celou obrazovku. Na TV se dívám ze 3,5m. Pokud jde o klasický TV signál, po nalazení analog kanálů jsem byl šokován docela nekvalitním obrazem. Na obraze byly vidět pixely už ze dvou metru a obraz byl poměrně rozmazaný. Zkoušel jsem připojit několik let starý satelit kde byl obraz již ostřejší. Přesto jsem byl trochu zklamaný z celkového barevného podání a kvality obrazu, asi jsem od této plazmy až příliš očekával. Do blízkosti k realitě jak hlásá reklama to má ještě stále daleko

Pak přišla noc a já připojil k plazmě také několik let starý DVD přehrávač přes levný Scart kabel z marketu a nastal velký obrat. Obraz se v noci za dobrého osvětlení jeví mnohem ostřeji a barvy mnohem lépe vyniknou! I když hodně lidí má nastaven režim Kino, mě se jevil jako nelepší a nejvěrnější barevné podání v režimu Normál. (Eko a Kino se mi vůbec nelíbil) Když shrnu že jsem nevyužil všechny možnosti kvalitnějšího připojení (HDMI, Scart kabel PROFIGOLD) na což se teprve chystám, myslím že jsem za své peníze dostal slušnou kvalitu. Na obyčejné sledování Tv programu kde se vysílají stále dokolečka několik let staré pořady v nevalné kvalitě se tahle plazma asi nehodí, naopak kdo sleduje hodně filmy na DVD bude spokojen. Spotřeba bude jistě vyšší než u mé staré 72/CRT, ale zas tak hrozné to jistě nebude. Byl jsem docela překvapen jak málo tahle plazma hřeje, dokonce se mi zdálo že méně než moje stará CRT

Dálkový ovládač je docela velký, (23,5 cm) ale dobře se drží a díky velikosti a dobrému umístění čudlíku které nejsou z gumy najdete i v noci bez sebemenších problému příslušný čudlík. Velké plus má u mne tento panák že byl vyroben v ČR

Doufám že tato plazma vydrží nějaký ten rok do doby než přijdou na trh nové televizory s OLED zobrazovačem a TV vysílání bude alespoň v HD ready, protože přesně tohle bude má cílová kategorie.
Lidstvo jde stále vpřed, ale člověk zůstává pořád stejný. Johann Wolfgang Goethe.