Vyplatí se koupit LCD Panasonic TX-37LZD70F?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Lubro 18. 3. 2008 15:52

Když pominu diskuzi na téma plazma versus LCD,co je na co vhodnější,vyplatí se v dnešní době koupit LCD Panasonic TX-37LZD70F - Full HD 1920x1080? U f. Panasonic je to prozatím nejvyšší model u LCD,určitě kvalitní, jeho původní cena se pohybovala okolo cca 45 tis. a nyní se dá přes internet koupit za cca 26.tis. Nebo ještě počkat na nový model,který pravd. bude na trhu někdy v květnu (?). Nebo by byla výhodnější koupě novinky plazmy u Panasonicu TH-37PX80E,ovšem v rozlišení 1024x720? Já si osobně myslím,že vývoj a výroba plazmy je u konce a budoucnost má Full HD (televizor se přece jenom nekupuje na krátkou dobu,ale je potřeba myslet do budoucna...). Případně jaký ještě kvalitní a značkový LCD Full HD 1920x1080 (úhlopříčka 94-102 cm) lze pořídit do těch cca 26.tis Kč?
Díky
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cumel30 18. 3. 2008 16:28

Budúcnosť je OLED!!!!!
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod divxfan 18. 3. 2008 16:30

určitě se ti to nevyplatí :) ale to je jen hnidopišství. záleží, jestli chceš rozlišení nebo je ti to jedno - pokud plánuješ televizi na víc let a časem třeba nějakej hd přehrávač, jdi do full hd. v cenové relaci do 30k vím například o jvc, mascomu nebo hyundaii, sehnat se dá i 42" full hd orava.. je toho celkem dost a ceny budou určitě ještě padat, resp. bude za stejnou cenu k mání větší úhlopříčka
divxfan
Junior

Odeslat příspěvekod cumel30 18. 3. 2008 16:37

Nie je dôležitá veľkosť,ale aký signál do toho ide.
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubro 18. 3. 2008 17:13

cumel30 píše:Budúcnosť je OLED!!!!!!/quote]

Oled...ale ten kdy bude a za jaké peníze...Tímto způsobem lze oddalovat úplně lecos a stále čekat...Neboť vždy bude něco lepšího a novějšího... :roll:
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubro 18. 3. 2008 17:14

cumel30 píše:Nie je dôležitá veľkosť,ale aký signál do toho ide.h/quote]

Signál...z UPC sat.,takže digitál...Takže ano nebo ne?
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cumel30 18. 3. 2008 23:17

môže byť,už keď nemáme to HD.
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mahony07 19. 3. 2008 07:30

Lubro,s tímto problémem jsem bojoval nedávno.Díky tohoto fóra a příspěvků všech,jsem si udělal žebříček ,,nej,, po tech. stránce a vydal se do kamen.obchodů na porovnání a posouzení na vlatní oči.Můžu ti říct,že toto se vyplatilo,jako číst všechny tyto příspěvky.Tímto chci poděkovat všem,co sem dávají rady,nápady,zkušenosti,poznatky pro pomoc druhým.
mahony07
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubro 19. 3. 2008 08:24

To mahony07:
I já jsem samozřejmě rád za každý poznatek,hodnocení a zkušenosti uživatelů...Ale i rady na co si dát pozor,atd. Přesto se zeptám - když si s tím problémem také "bojoval" - tak jaký je výsledek? Pořídil jsi něco, příp. jaké máš favority=žebříček nej. po té technické stránce... :?: Určitě může být i třeba kritérium-poměr-výkon/cena,apod.
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mahony07 19. 3. 2008 17:33

Jelikož jsem se trochu rozepsal,máš odpověď v SZ.
mahony07
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Markus7 19. 3. 2008 20:09

Poloz si otazku kolik toho budes koukat na vysoke rozliseni.I ze satelitu Digi Tv nebo UPS jak pises ze budes koukat na digitalni prijem tak porad to je PAL signal.Podivej se v prodejne na porovnani plazma a LCD v analogovem signalu a musiš videt ze na tom je lepsi plazma.Napr.jak jsi uvedl plazma Panasonic.Dnes jsem v obchode porovnaval vyse zminene a porad na analog vyhrava plazma at si rika kazdy co chce.LCD je tak dobre na koukani DVD nebo signal ve vysokem rozliseni.
Markus7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Markus7 19. 3. 2008 20:15

A vydel jsi rozdil ve Full HD a v HD Ready?V tvem pripade s tvou uhloprickou je Full HD zbytecne vyhozene penize.Tak uvaz a hlavne se jdi podivat na obraz do prodejny a hlavne nedej na takeve ty co rikaj Full HD je to nejlepsí.
Markus7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubro 19. 3. 2008 21:14

Dobrá,a co tedy doporučujete? Jakou značku, případně model?
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cumel30 19. 3. 2008 22:51

cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubro 19. 3. 2008 23:05

cumel30 píše:Na UPC je dobrý tento model http://www.videoexpert.sk/lcd-tv-32/pan ... eraa/quote]

Nemusí to být špatná telka...Ale já bych chtěl raději velikost 37"-40" (tj. úhl. 94 - 102 cm)
Lubro
Mírně pokročilý

Další stránka