Vyplatí se koupit LCD Panasonic TX-37LZD70F?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Markus7 19. 3. 2008 23:12

Ja nechci vypadat jako ze odsuzuji LCD ale co tento mode: Panasonic VIERA TH-37PX80E nebo pokud muzes mit vetsi tak Panasonic VIERA TH-42PX80E doporucuji tu vetsi nebudes litovat a vesel by jses do tveho financniho limitu.Ale rikam koukni se sam porovnej.Vim co rikam.
Markus7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubro 19. 3. 2008 23:59

Já vím - Panasonic VIERA TH-37PX80E je ten nejnovější model plazmy...ale v současné době to vyjde cenově s tím LCD TX-37LZD70F téměř na stejné peníze...
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Markus7 20. 3. 2008 00:09

No prave ze to vyjde za stejne penize.Plazma neni na konci svych sil jak jsi psal.Ja jsem dnes u znameho vydel LCD na analogu a reknu teda hruza.Kazdy musi rict ze stara tv byla lepsi.Potom me pustil na tom DVD a to je jine kafe.To uz je obraz jak ma byt.Ja jsem mel driv take LCD a po pul roce jsem sel koupit plazmu a to je potom super koukani i na analogove vysilani.A kdyz na to pustim DVD tak to nema chybu.A to mam jenom polovicni full HD.
Markus7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubro 20. 3. 2008 00:23

Jenže já bych nekoukal na analog, ale na dig. vysílání UPC ze sat.
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Markus7 20. 3. 2008 00:33

Tak to bych sel rozhodne do vetsi tv.Aby jsi to Full HD poradne videl.minimalne do 42'.A nemusis se bat ze je to velka tv.POtom se na ni da koukat z mensi vdalenosti.Na 32 nebo 37' to nebudes moc videt. Myslim tedy rozdil Full HD a HD ready.Ja koupil taky HD ready a vubec toho nelituji.Obraz je skvelej.Za Full HD das hromadu penez a tokovy rozdil v teto uhlopricce to teda rozhodne neni.A vzadnem pripade bych nesel do starych modelu kteri maji full HD jenom proto ze stoji min.Maji jine veci ktere by ti vadili.
Markus7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubro 20. 3. 2008 08:29

Oni ale nové modely budou každým rokem...A je otázkou, zda stále čekat - buďto na nový model nebo na nižší cenu...
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Markus7 20. 3. 2008 12:13

Pokud chces tv ted tak si kup model posledni generace.To financni naviseni oproti starsimu zase neni tolik a kupujes si to na delsi dobu.Cekat porad na novejsi se neda to by jsi se nedockal nikdy.
Markus7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubro 20. 3. 2008 15:53

Takže zatím předběžně: velikost 37"- 40" a buď plazmu nebo LCD se 100 Hz technologií vzhledem ke sledování sportovních přenosů...Stále ale ty 100 Hz se mi zdají trochu předražené...
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Markus7 21. 3. 2008 14:47

100Hz LCD jsou porad moc drahy.Nevim ja bych na ne teda necekal.Na sportovni prenosy budes mit lepsi plazmu ktera je uz 100Hz a za rozhodne lepsi cenu.Panasonic 80 uz garantuje 100 000 h.provozu.Tak to ti vydrzi dele nez dosavadni tv.Spotreba u 42' 80 je 250W.LG LCD ma ve stejne uhlop.230W.Ale stalych.
Markus7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubro 22. 3. 2008 15:48

Uvidíme,za jakou cenu se bude prodávat nový model LCD Panasonic TX-37LZD80F (doporučená cena 1.399,00 EURO). Ale ani při prostudování stránky na http://www.panasonic.de jsem nenašel jistotu,že tento LCD bude mít technologii 100 Hz...Ta cena u nás možná bude dopor. okolo 35-36.tis Kč,na intern. obchodech by mohla být o něco nižší cca 30-31 tis. Kč. Ale to je jenom můj odhad. A spotřeba u tohoto LCD - v průměru 150 W, max. 190 W.
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Evok 29. 3. 2008 23:18

Já mám Panasonic TX-37LZD70F.Velmi dlouho jsem se rozmýšlel a na konec ji pořídil a můžu říct že je to opravdu solidní telka za ty prachy 25 990,-Takže kdo váhá nechť nečeká a jde do ní !!!
Evok
Junior

Odeslat příspěvekod abarin 30. 3. 2008 15:53

Já se tady probírám už pár dní, vybral jsem samsung LE32M87BD a hledal, načež jsem po pár zjištěních cca 22000.- zamítl. Ted je favoritem panasonic TX32LXD70F za26000.-, ale taky už mám dilema, jestli už radši nevzít TX-37LZD80F v nové řadě a těch 100Hz? Plazma u mně no coment.
Všichni co digitál teprve reší koukají na svoje, v mém případě 100Hz crt, a najednou na ně někdo vybafne - Lcd, plazma, 1080p, 1080i, full HD a dalsi technicke vymozenosti bez kterých se teď už prý neobejdeme. Jak se v tom má laik vyznat? Spíše bych uvítal technickou debatu, než dilema jestli to co koupím bude pro mně taky dobré. A na závěr by jste mi taky mohli nějakou poradit.
"Ať žije levná elektřina a komplu pánbů zdraví dá."
abarin
Junior

Odeslat příspěvekod divxfan 22. 4. 2008 07:58

viera má mít teď nový modely s lepší obrazovkou a za podobnou cenu, pokud se nepletu
divxfan
Junior

Předchozí stránka