Dobrý den,
Rozhoduji se, že si koupím novou FULL HD LCD televizi , ale na obraz se koukám ze 3m a méně. Proto mě právě zaujala Philips 37PFL9732D. Na této televizi mě především zaujalo oconění, Ambilight a Perfect Pixel HD Engine. Tuto TV, jsem ale v Praze nikde v žádném obchodě nenašel, Tak se chci zeptat vás, jestli máte někdo nějaké zkušenosti.
Kdybych se rozohdl jí objednat přes internet, tak se bojím, jak by přinejhorším dopadla reklamece, nechci se pak hádat s prodejcem apod. Někde jsem se dočetl, že nějaký prodejce, je ochoten půjčit dvě tv na víkend domů a vyzkoušet je a pak se rozhodnout, to by promě bylo nejlepší, nevíte kdo toto nabízí?
Jelikož jako jediná jiná full HD 37 je jenom Samsung tak ty dvě tv bych rád viděl vedle sebe abych viděl rozdíl těch 20 000.
Nebo někdo zvás by mi poradil něco jiného? Na ceně nezáleží, jen chci ze 3m vidět co nejlepší obraz a pokuď možno aby televize byla Full HD.
Neb nevíte v jakém obchodu mají tuto toho philipse, kde bych se na něj mohl podívat?
Předem děkuji za odpovědi.
-------------------------------
Omlouvám se za otevření nového témata, ale jsem tu nový a nějak jsem se nemohl zorientovat.