Philips 37PFL9732D

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod posamn 24. 3. 2008 13:26

Dobrý den,
Rozhoduji se, že si koupím novou FULL HD LCD televizi , ale na obraz se koukám ze 3m a méně. Proto mě právě zaujala Philips 37PFL9732D. Na této televizi mě především zaujalo oconění, Ambilight a Perfect Pixel HD Engine. Tuto TV, jsem ale v Praze nikde v žádném obchodě nenašel, Tak se chci zeptat vás, jestli máte někdo nějaké zkušenosti.
Kdybych se rozohdl jí objednat přes internet, tak se bojím, jak by přinejhorším dopadla reklamece, nechci se pak hádat s prodejcem apod. Někde jsem se dočetl, že nějaký prodejce, je ochoten půjčit dvě tv na víkend domů a vyzkoušet je a pak se rozhodnout, to by promě bylo nejlepší, nevíte kdo toto nabízí?
Jelikož jako jediná jiná full HD 37 je jenom Samsung tak ty dvě tv bych rád viděl vedle sebe abych viděl rozdíl těch 20 000.
Nebo někdo zvás by mi poradil něco jiného? Na ceně nezáleží, jen chci ze 3m vidět co nejlepší obraz a pokuď možno aby televize byla Full HD.
Neb nevíte v jakém obchodu mají tuto toho philipse, kde bych se na něj mohl podívat?
Předem děkuji za odpovědi.
-------------------------------
Omlouvám se za otevření nového témata, ale jsem tu nový a nějak jsem se nemohl zorientovat.
posamn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daryl 25. 3. 2008 11:22

Nákupu na netu se neboj. Máš 14dní na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu, to ti zaručuje zákon.
Já vlastním 42PFL9732D a jsem s ní spokojen. Koukám na ni ze 3m. HD vysílání je super, to samé obraz z DVD, horší je analog.
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 25. 3. 2008 12:39

Cau, mam presne ten model co chces, resp. o ktorom uvazujes. Vsetko som popisal vo teme o 42PFL9732D tak pozri tam, pripadne ak mas nejake ine otazky tak sa kludne pytaj.
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod posamn 25. 3. 2008 17:22

Gardfield, tak ted nevím co si myslet ty jí vychvaluješ, ale ten druý jí radši vrátil.... Tak si to budu muset ještě nějak rozmyslet nebo počkám ted snad má vyjít nová řada od Philipsi
posamn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gardfield 26. 3. 2008 10:02

Toz mozno si uvedomil kolko by za to zaplatil a tak ho presla chut :P
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod MONYS 14. 4. 2008 16:45

Samozřejmě je potřeba si ujasnit co na té tv chceš opouštět, jestli hd vysílání ze satu či blue ray playeru tam má tato tv vzhledem k budoucnosti své opodstatnění .S analog. signálem je to samozřejmě horší.
MONYS
Junior

Odeslat příspěvekod posamn 27. 4. 2008 09:38

MONYS píše:Samozřejmě je potřeba si ujasnit co na té tv chceš opouštět, jestli hd vysílání ze satu či blue ray playeru tam má tato tv vzhledem k budoucnosti své opodstatnění .S analog. signálem je to samozřejmě horší.

No pouštět na tom budu digitál a nejčatěji dvdčka...
posamn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BOSSHUGO 27. 4. 2008 10:16

I LG ma 37" Full HD modely za paradni ceny kolem 25 tis. Samozrejme Philips je Philips a urcite to bude vynikajici TV ale zase za 2x vyssi cenu ti 2x vice nedaji a pri dnesnich rychle padajicich cenach? Radeji pouvazuj na 42" a vubec se toho neboj a i DVD nebo digital neni nijak zavratna kvalita obrazu. Full HD je hlavne delana kvuli HD signalu... blu-ray, HD programy ze satelitu, nebo aspon HD ripy
LG 42PC56 - HDMI - LG DVX298H ... Philips PDL 7906H
Od 12.1997 Motorola d170 >Ericsson T10s >Motorola v3688 >Motorola v8088 >Samsung V200 >Samsung D900 >HTC Wildfire >Alcatel OneTouch Idol 2 Mini S >Xiaomi Redmi 3S
BOSSHUGO
Junior

Odeslat příspěvekod posamn 27. 4. 2008 13:36

BOSSHUGO: Že DVD nebo digital neni nijak zavratna kvalita obrazu to samozřejmě vím. Ale v tuto dobu je jště pořád jak blue-ray či HD DVD přehrávač dosti drahý. Samozřejmě časem dokoupím, až ceny trochu spadnout. 42 sem mi moc nechce kupovat jelikož budu na TV kouka z 3 a měně metru.
posamn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BOSSHUGO 27. 4. 2008 14:05

Ja koukam na 42" v drtive vetsine z 1m, jako ted na F1, protoze ji mam 1m od PC a naprosto bez problemu a klidne bych uvital 50". Samozrejme ze v obrazu na tu kratkou vzdalenost jde videt ten nas bidny signal o to vice a na Full HD by to bylo jeste o tridu markantnejsi. Na netu je hromada HDripu v 720p a i 1080p a Ja mam propojene PC prez HDMI do plazmy a obraz je hned nekde jinde ;-)
LG 42PC56 - HDMI - LG DVX298H ... Philips PDL 7906H
Od 12.1997 Motorola d170 >Ericsson T10s >Motorola v3688 >Motorola v8088 >Samsung V200 >Samsung D900 >HTC Wildfire >Alcatel OneTouch Idol 2 Mini S >Xiaomi Redmi 3S
BOSSHUGO
Junior