Jakou akční kameru

Analogové a digitální videokamery, záznamová média

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod drevokocur 89 27. 7. 2023 21:02

Ahoj zvažuji koupi akční kamery. chci jí používat především při turistice, dovolené u moře atd. Máte někdo zkušenosti např. s levnější, ale přesto kvalitní kamerou? Kterou byste mohli v klidu doporučit. Vzhledem k charakteru použití mě příjde investice do GoPro apod. zbytečná.

Kamera by měla spňovat tyto parametry:

-Vodotěsnost
- Co nejlepší kvalita obrazu
- dostupné příslušenství + dostupnost náhradních baterií
- Cena 3 - 4 tisíce korun

Zatím mě zaujalo Akaso Brave 7. Nebo je lepší navýšit cenový limit a jít do GoPro, DJI nebo Insta 360. Případně vyplatí se něco co umí natáčet v 360 stupních?

Děkuji
drevokocur 89
Junior

Odeslat příspěvekod Innet Havel 22. 8. 2024 10:27

Ahoj, zvažuji koupi akční kamery na turistiku a dovolené u moře. Máte někdo zkušenosti s levnější, ale kvalitní kamerou? Investice do GoPro mi připadá zbytečná. Zaujala mě Akaso Brave 7, ale přemýšlím, jestli nestojí za to připlatit za GoPro, DJI nebo Insta 360.
Innet Havel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martasblade 22. 8. 2024 12:36

Ahoj, jestli kameru nebudeš mít vyloženě na akční scény (jízda na kole apod.) a budeš na dovolené natáčet scenérie, rodinu,apod., tak bych koupil dle financí něco ze série Osmo pocket. Malá kamerka, kterou můžeš nosit v kapse, když uvidíš něco hezkého, tak hned vytáhneš a točíš. Nové bych klidně vzal ze zahraničí a nebo z bazaru.
martasblade
Junior

Odeslat příspěvekod tajnik 22. 8. 2024 16:30

Innet Havel píše:přemýšlím, jestli nestojí za to připlatit za GoPro, DJI nebo Insta 360.

Film v 360° je dobrý v tom, že tam máš vždycky všechno, co se děje okolo. Při editaci si volíš scény, které ti připadají nejzajímavější, jakoby švenkuješ třeba z dětí na psa nebo manželku nebo kolem dokola. Nemusíš při záznamu hledáčkem sledovat scénu a volit motiv, máš tam všechno, pořád zaostřeno. Jen s tou editací je větší práce, pokud to opravdu chceš dotáhnout, a je potřeba extra program. Nebo to můžeš jen sledovat tak jak to je a myší otáčet, na co chceš koukat.
tajnik
Mírně pokročilý