zdravím, po dlouhé době přispívám taky svýma zkušenostma, mám tuto kameru už hezký půl rok a jsem s ní velmi spokojená, ale mám pár otázek:
1. kdo využíváte funkci "Slow Motion", chtěla jsem se zeptat, zda jde nějak si pohrát v této kameře s nastavením této funkce, třeba aby byl delší čas nahrávání popř. nastavit rychlost toho záběru, výchozí nastavení je pouze 4sekundy nahrávacího reálného času, to člověk musí opravdu být neustále ve střehu, aby stihl zachytit celý moment a aby o nic nepřišel
2. zkoušela jsem nahrávat s touto kamerou v mlze, bohužel kamera hodně pracovala a dost často se rozostřovala, jaké by bylo nejefektivnější nastavení této kamery v tomto počasí....
3. dokážete odhadnout jak nastavit kameru aby byl výsledek záběru co nejefektivnější, např. při špatném osvětlení, nastavíte v kameře např. více barev a takové další vychytávky, při špatně osvětlených podmínkách vidím ten obraz opravdu nekvalitní

, hrozně šumivý obraz, jako kdybych se vrátila k původní kameře na MiniDVD, co zvládala rozlišení 800mpx
4. kde koupit k této kameře další příslušenství za co nejlepší peníze

(náhradní akumulátor, páč tento přídavný ke kameře vydrží max nec. 2hod, přídavné světlo, podvodní pouzdro aj...¨), uvažuji o náhradním akumulátoru, podvodním pouzdru, které určitě využiju jak při nátáčení záběrů v léta (do vody), tak v zimě do sněhu..., přídavné světlo, krásné záběry při špatně osvětlených scénách aj..
tak co myslíte?

díky za jakékoliv rady
a piště jaké máte zkušenosti s touto skvělou kamerou SONY HDR SR11
MG GeForce 8600GT 512MB DDR2, HDTV/DVI, CPU AMD A64 X2 5600+, Ram 4GB, cca 1TB HDD, MB Gigabyte M57SLI-S4