//vanDave: Odstraněna megacitace.

Jak citovat příspěvky, na které reagujete
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Petr1968 píše:Jsem tady. Mám Sanyo CA 65. Což je hybridní kamera(dokonce vodotěsná). A software Adobe Premiere(součást kamery) Video ve formátu (kontejneru) MP4 si v tom programu pěkně pospojuji ,přidám přechody a převedu do PAL 720-576 25fps a je to. Pouze Sanyo nemá české menu,což ovšem vůbec nevadí. Do 6000 tis se vleze ještě Samsung MX20,různé Toshiby atd. Dám linky. Ale mám otázku. Má to být klasika kamera,nebo by měla i tak nějak v rámci možností fotit? Co zoom? Co třeba Toshiba Camileo H10,H20,P30 Sanyo CA 6 Potom klasická SD kamera Samsung SMX-F30 případně JVC GZ-MS90EU . Stačí SD kamera ,nebo má mít HD,případně FUL HD rozl.??? Ono do 6000 existují i kamery s vysokým rozl. ale jejich kvalita je strašná.Tedy odpovídá ceněPokud by to měla být kamera a ne hybridní kamera a postačí PAL rozl. tak http://www.superkamery.cz/superkamery/e ... 30-cervena
zuzkys píše:Osobně ti můžu doporučit PANASONIC SDR-S7EP. Mám tuhle kameru a zdá se mi za tu cenu rozhodně v pohodě. Samozřejmě nečekej zázraky, ale celkem spokojenost. Nutno podotknout, že ji mám prostě jen na různé dovolené, akce atd - žádné extra vážné věci. Což ale myslím, že by ti klidně stačila - navíc ji klidně možno dát do ruky dětem - velice jednoduchá na obsluhu.
IvanP píše:zuzkys: Viděl jsem nějaké úkázky (.MOD) z této kamery a zdá se mi to dost hrozné, myslím, že obdobná videa musí jít z mobilů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků