Rada s koupí kamery

Analogové a digitální videokamery, záznamová média

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Matth 2. 11. 2010 20:52

Dobrý den, rád bych požádal o radu s koupí kamery, vůbec se v tomto neorientuju, Cena by měla být kolem 15tis, max 22t., jenže v této cenové relaci je jich hodně, proto dám rád na vaše rady. Upřednostnil bych asi Canon, ale i ten má v rozmezí od 15-20t hodně modelů. Požadavky jsou celkem jednoduché: kvalitní obraz, kvalitní stabilizátor, pevná paměť (flash nebo karty), zoom nemusí být nijak velký, rozměry ani váha mi taky nevadí. Použití na dovolené, sem tam oslavy, prostě běžné podmínky.

V současnosti mám Sony DVD406, ale je na DVD a to mi vůbec nevyhovuje, k tomu další mínus je, že když se na tom DVD vyskytne nějaká chyba (třeba otřesem, tak už si s tím Pinnacle neporadí, sekne se a potom musím to DVD předělávat přes jiné programy a je to zbytečně složité.
pokud má o ní někdo zájem, tak se ji rád zbavím, případně navrhněte za kolik by se dala prodat.
Matth
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdlav 10. 11. 2010 20:17

Obecně lze poradit, že neuděláte chybu když v dané cenové relaci koupíte nějakou kameru od "silné čtyřky": SONY, CANON, PANASONIC, JVC.
zdlav
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nihilath 3. 12. 2010 07:26

Zdar, já si myslím, že za sumu, kterou chceš obětovat, bude super kamera tato http://www.alza.cz/panasonic-hdc-sd600e ... 179403.htm, popřípadě tato http://www.alza.cz/panasonic-hdc-sd700e ... 185056.htm + dokoupit slušnou flash kartu.
Budou to obě určitě super, kvalitní kamery s perfektním obrazem.
Hoj
Všem co by mi chtěli k čemukoliv gratulovat...upozornění...bomboniéry a kytky nepiju!

Octavia 2 FL RS, 2.0 TSI
nihilath
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RenoFucker 26. 12. 2010 14:09

Staci kdyz se podivate po internetu na ruzne testy.
Ted nedavno jsem nahodou zabrousil. A podle testu vychazi nejlip Sony s jejich snimacem
Exmor R™.

Nebudu Vam nutit konkretni modely. A nenutim vam ani urcitou znacku. Jen rikam ze mam dobre zkusenosti jako uzivatel a i jako byvaly prodavac elektra se sony. Tim samozrejme nechci rict ze JVC,panasonic,canon , jsou horsi. Ale proste podle aktualnich testu vychazi diky snimaci Exmor R™
Sony nejlip.
RenoFucker
Kolemjdoucí