Problém s vypalováním pomocí HD Writer AE 2.0

Analogové a digitální videokamery, záznamová média

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mistrYoda 17. 8. 2011 22:01

Zdravím, otec si zakoupil kameru Panasonic HDC - TM60 a k ní dostal software HD Writer AE 2.0. Naučil jsem ho s ním pracovat a nahrávat videa do počítače. Problém nastává při kopírování z počítače na dvd. Už dvakrát se stalo, že při vypalování naskočila chybová hláška s jedinou potvrzovací možností po které následovala nabídka, zda chci projekt vypálit znovu. Můžete mi někdo prosím říct, v čem je problém a co mám udělat? Děkuji
mistrYoda
Junior

Odeslat příspěvekod zdlav 21. 8. 2011 21:09

Já nechám udělat nejdříve obraz DVD na harddisk, zkontroluji, zda tam nejsou hlouposti pomocí programu Power DVD a pak teprve vypálím na DVD pomocí NERO. Nutno vypalovat jako DVD video (ne jako datový disk)
zdlav
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mistrYoda 22. 8. 2011 16:50

A neporadil bys mi prosím tě, jak dostanu ten obraz na disk? Nikde tu možnost nevidím :hm
mistrYoda
Junior

Odeslat příspěvekod zdlav 22. 8. 2011 21:45

aha ... já jsem vlastně mluvil o postupu s využitím programu Pinnacle (nebo s jemu podobnými programy) Tam je volba buď to video vypálit přímo na DVD (placku) nebo to uložit na disk. Dělal jsem s HD Writerem před delší dobou ale nevyhovoval mi ... i když si myslím, že by ta volba kam výsledek uložit ... měla být i v tom HD Writer, nepamatuji si to přesně a ani nemohu vzykoušet, protože jsem ho odinstaloval! To přímé vypalování třeba programem Pinnacle bylo taky problémové, takže proto používám postup, který jsem popsal dříve ... a používá ho více uživatelů.
zdlav
Mírně pokročilý