Dobrý den,
jdu si pro radu k vám, než aby jsem se radil někde v obchodě, protože se nechci bavit jen o značkách, které by měl daný prodejce u sebe, ale rád by jsem se dozvěděl třeba i o něčem, co není propagováné/známé a přesto dobré. Už jednou jsem zde dostal cenné rady, ale ohledně audia a tak letím k vám na fórum.
No a teď tedy k věci. Nějakou dobu streamuji klasicky z PC, tam se v tom vyznám co a jak, ale vyřizuji si teď povolenku na rybaření a s tím samozřejmě přišel nápad, že bych mohl dělat live streamy hezký z přírody od vody. Můj problém spočívá v tom, že hledám nějaké technické řešení. Telefon mám starý Iphone SE (1. gen), vlastním solidní zrcadlovku Canon ale nedokážu si představit, jak s tou těžkou krávou někde lítám, nehledě na to, že do nepříznivého počasí to není uplně top napád tahat. Napadlo mě tedy jestli není nějaká možnost s akční camerou, že by to šlo přes BT/wifi spojit s telefonem a následně streamovat obraz z ní. Procházel jsem různé video recenze kamer, ale bohužel nemám třeba 12k na nějakou GoPgo Hero X a vůbec ani nevím, jak kvalitní mají tyto kamery mikrofony. Rád bych tedy pochytil nějaké vaše návrhy, nebo možnosti, jak se to dá technicky provést, aby jsem měl nějaký směr a věděl jsem co hledat a po čem se na internetu koukat. Google znám a nebojím se ho použít, ale bohužel pokud hledám něco ve smyslu "co na live streamy", tak najdu akorát návod, jak si do telefonu stahnout appku a streamovat hry z telefonu.
Děkuji předem za vaší ochotu mi pomoci.
Aleš Z.