videokamera do 13 000,-

Analogové a digitální videokamery, záznamová média

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 29. 1. 2007 09:20

Zdravim, jakou byste mi doporucili digitalni kameru do 13 000,- pro antaceni ruznych akci a obcas amaterskej film? Vim ze 13k nejni zrovna moc, ale nejaka s peknym obrazem by se nasla ne? :-) prosim poradte
pan_Lukas
Junior

Odeslat příspěvekod vladimir 29. 1. 2007 09:31

Zkus se podívat na nějaký jednoduchý tříčipový mini-DV model od Panasonic - tříčipovky mají dobré barvy, na druhou stranu potřebují více světla a nehodí se moc na fotky.

Jednočipové Panasonic spíše nedoporučuju, na té, co jsem měl,než jsem koupil tříčipovku, blblo vyvážení bílé (ujížděla příliš často do modra).
vladimir
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 29. 1. 2007 09:36

aha aha, uz me kamarad radil panasonic...a nema lepsi obraz jvc ci sony? Mimoto bych prave potreboval i do mistnosti ci sera aby byl peknej obraz :-(
pan_Lukas
Junior

Odeslat příspěvekod Peet 29. 1. 2007 09:41

pan_Lukas píše:aha aha, uz me kamarad radil panasonic...a nema lepsi obraz jvc ci sony? Mimoto bych prave potreboval i do mistnosti ci sera aby byl peknej obraz :-(

v tejto cenovej kategórii je to v podstate jedno ... vo vyšších by som odporúčal Sony s kvalitným Carl Zeiss objektívom :wink:
Peet
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 29. 1. 2007 09:47

Ve vyšších to je nad 20 000?
Ale dyt carl Zeiss maj i kamery Sony za 8000,- to je nejakej neqalitni?
pan_Lukas
Junior

Odeslat příspěvekod Peet 29. 1. 2007 09:55

pan_Lukas píše:Ve vyšších to je nad 20 000?
Ale dyt carl Zeiss maj i kamery Sony za 8000,- to je nejakej neqalitni?n/quote]

tomu tak uplne neverim :wink: ale tych Zeiss-ov je viac typov ... ale zaklad je, ze v cneovej kategorii do 13tis. je jedno aka znacka, ale aj tak by som vyberal Sony, mam od nich takmer vsetko a vsetko je ok :wink: (takze dost subjektivny nazor, nemusis ma brat doslovne) :D
Peet
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 29. 1. 2007 16:12

V kategorii do 13000 ziadne zazraky nenajdes, osobne by som sa pozeral po Sony a mozno aj Panasonic (nemam s nimi skusenosti a co sa tyka kamier, Panasonic mi nejak nesedi) Ani JVC nie su nejak moc zle... Ja osobne by som este trosku doplatil a kupil nieco za 20tis. Clovek nekupuje kameru kazdy rok a kamery za 20tis maju predsa len ten ubraz uz trosku slusnejsi.... Opat by som odporucil nieco od Sony.
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 29. 1. 2007 16:35

Řešil jsem tento problém nedávno.

Jednoznačně vyhrál tříčipový Panasonic.
Výborně ostří i za snížených světelných podmínek , má excelentní obraz a má výborné hlavy. Speciální konstrukce, která dokonale zaznamená obraz i opakovaném přehrání použitých kazet.

Jednoznačně doporučuji.

NV 180 teď za deset tisíc je bezkonkurenční příležitost. Upaluj pro ni.

Dobré světlo.

:)
vlasta
Mírně pokročilý