Ahoj, tak presne tuhle kameru mam doma. Neni spatna, ale jsou ted uz urcite lepsi. Mezi neduhy, ktere me nejvic stvou patri to, ze kdyz prejizdis scenu a mas neco pobliz a neco dal, tak se stava, ze pri zoomu kamere chvili (1-2 s-pri natacena hrooozne dlouha doba) trva, nez zaostri na to co potrebujes. Jinak vyhoda je, ze se da ostrit i rucne, tesil jsem se na to, jaka to bude frajerina, ale reknu ti, nic moc.... musis si to na manulni prepnout druhou rukou
,tlacitko je totiz nesikovne umistene u objektivu kamery a pri prehravani zaznamu je to prepnuti navic slyset. Jinak kvalita obrazu vyborna, muzes nahravat v modu MPEG2 i AVCHD. V kazdem modu mas ruzne nastaveni kvality. Jen bych Te chtel upozornit, ze pokud nemas dvouprocesorovou masinu, tak si to HD video na PC plynule neprehrajes. Ja mam NTB Pentium M 2Ghz a je to desne skubane. Pokud te zajima vic, tak napis SZ. Ahoj Jirka
P.S. Kdyz si ji poridis, nezapomen si dokoupit vetsi baterku, tu co s ni dodavaji je k smichu-vydrzi hodne malo. Pokud si zase koupis tu nejvetsi(muj pripad) tak muzes nahravat do "nekonecna", ale ma to jednu nevyhodu:kamera je s ni vetsi a tezsi a je s ni komplikovanejsi udrzet obraz pri max zoomu bez vetsiho chveni.
Jo, jeste mala poznamka: display na kamere je super kvalitni a velky, jen mam nekdy strach ze mi dirv nebo pozdeji upadne-zatim drzi bez problemu ale nevim, jestli by zvladl i hrubdsi zachazeni