Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
eRiper píše:Vražné - silnicemi 50 km od Ostravy; chytím všechno.
ilja2001 píše:BOSSHUGO: Já taky naladím všechno v pohodě, ale bydlím až v podbeskydí, takže nevím, jak konkrétně Hrabůvka. Bohužel nepíšeš, jak to chytáš, na jakou anténu, případně zesilovač. Pokud v paneláku na STA, tak ty mnohdy bývají nastaveny tak, že jedou jenom určité kanály a ostatní jsou odfiltrovány, aby nedocházelo k rušení v rozvodech.
ilja2001 píše:V pátek jsem dal ladit digitál a naskočily 3 nové programy. Ale já mám směrovou anténu na rodinném baráku, která je směřována na Hošťálkovice, takže jsem neměl zásadní problém. Pokojová anténa asi není zrovna nejvhodnější způsob jak přijímat, i když jsi poměrně blízko vysílače. Tam asi opravdu bude hodně záležet na stínění okolních baráků a ten příjem může být jenom v určitém místě.
Ještě mě napadlo, nemá ta pokojovka svůj zesilovač? Jestli třeba není něčím rušený či zahlcený cizím signálem. Digitál je na to celkem háklivý.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10512508I1V5000CTP
ilja2001 píše:Bohužel, společné antény bývají často řešeny tak, že propouští jenom vybrané kanály pro příjem v místě dostupných programů. Pokud je potřeba přidat další kanál, což je právě případ nového vysílání Muxu B na OV, je nutno společnou anténu přizpůsobit pro další kanál, tj. v tomto případě kanál 54. To budeš muset probrat s někým, kdo má správu společné antény na starosti.
Můžu dát příklad, kolega to ve FM řeší taky a pro 7 patrový barák s třemi vchody napojenými na společný antenní rozvod mají nabídku za 10 tis. Kč pro přidání kanálu 54 do rozvodu. U předchozího kanálu 39 pro Mux A to bylo obdobné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků