výpadek?

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod koderluk 13. 9. 2008 09:24

zdarec taky vam od dnesniho rana nejde digitalne 1,2 a nova? asi to bude tema vysilacema jak je menej.
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 14. 9. 2008 14:09

Základní chyba: není uvedeno, KTERÝ VYSÍLAČ máš na mysli - Žižkov, Cukrák, Krkavec nebo nějaký jiný? A taky kde bydlíš, respektive kde je Tvá přijímací anténa - někdy je na vině jen snížený vysílací výkon a digitální signál u Tebe už prostě nepřekročí úroveň nastavenou jako minimální pro kvalitní zobrazení.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod martinsip 14. 9. 2008 14:38

Tak mě to včera taky vypadlo - Žižkov.

A dnes se mi zdá, že signál je nějaký slabý. Dokonce máti na set-top-boxu na prutovou anténu téměř signál nemá. A to jsem tak 2,5 km vzdušnou čarou od věže a před námi pouze pár stromů. :-/
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 14. 9. 2008 16:02

no to ja prave nevim ale myslim si ze chytame taky ze žižkova sme od neratovic asi 25km od prahy.
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 14. 9. 2008 16:11

Asi jo. Já mám chatu za Velvarama a když jsem tam odvez dig. TV z Prahy, tak jsem ji nemusel ani přelaďovat. Takže asi i na tuhle dálku chytám Žižkov. On tam stejně jiný vysílač digitálně ještě nevysílá. Nebo se mýlím?
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 15. 9. 2008 19:17

Díky za informaci :tleskani

Tak s tou anténou počkám. Signál je teď trochu horší, ale zatím to řešit nebudu.
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 16. 9. 2008 07:58

Už to bylo i na teletextu - ČTÚ řeší pokutu pro Radiokomunikace za to, že téměř vůbec neinformovaly veřejnost o přemístění vysílání ze Žižkova na Strahov...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel