CI modul

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod oX!de 7. 12. 2008 22:11

Ahoj, potrebuji poradit, da se nekde koupit prazdny CI modul do ktereho bych mohl dat smart kartu od UPC pro prijem kabeloveho digitalniho vysilani ? takhle musim pouzivat ten jejich settop box. Diky.
Opel Vectra B 2002, 1.8 16V (92 kW)
oX!de
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 7. 12. 2008 22:36

Už to tady je,stačí hledat.
http://www.dvb-c-shop.cz/
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod oX!de 8. 12. 2008 10:24

jito píše:Už to tady je,stačí hledat.
http://www.dvb-c-shop.cz/

bohuzel jsem tam ale nenasel prazdny modul bez karty, da se vubec koupit ?
oX!de
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suvel 8. 12. 2008 11:22

No tak jim tu kartu zase vrátíš a oni ti vrátí 200 Kč 8-)
suvel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jito 8. 12. 2008 15:34

Co myslíš tím-prázdný modul?Jako jen krabičku bez softu a hardwaru?Ta by ti asi byla k ničemu,ne?Tohle ti nestačí?
http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod oX!de 8. 12. 2008 17:23

jito píše:Co myslíš tím-prázdný modul?Jako jen krabičku bez softu a hardwaru?Ta by ti asi byla k ničemu,ne?Tohle ti nestačí?
http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm

Tohle staci diky, ale ted jsem zjistil ze TV stejne nepodporuje DVB-C takze nic :-( divny ale je ze i kdyz to nepodporuje tak free kanaly jdou naladit :hm
oX!de
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 8. 12. 2008 17:30

Pokud v TV nemáš DVB-C tuner,tak to fungovat nemůže.Kde bereš tu jistotu,že to co ti funguje,je z digitální kabelovky?Pokud jsi na UPC,tak součsně s dig.kabelovkou funguje i analogová.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod oX!de 8. 12. 2008 17:55

pri vypnutym settop boxu to naladilo pres digital 6 radii a CT 1, tak nevim co to ma znamenat :hm
oX!de
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 8. 12. 2008 18:38

Při vypnutém STB je na RF výstupu celá analogová nabídka,včetně rádia.Nemám LCD,tak nemůžu posoudit.Nejjednodušší by bylo,napsat jakou máš TV.Pak se to dá s určitostí zjistit.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod oX!de 8. 12. 2008 19:12

jito píše:Při vypnutém STB je na RF výstupu celá analogová nabídka,včetně rádia.Nemám LCD,tak nemůžu posoudit.Nejjednodušší by bylo,napsat jakou máš TV.Pak se to dá s určitostí zjistit.

Samsung LE40A558
oX!de
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 8. 12. 2008 19:33

U této TV je uvedeno:Digitální tuner (DVB-T), PAN-EU.Netuším,co to je PAN-EU?Za ty peníze by jsem se i divil,kdyby tam DVB-C tuner byl.Většinou,když je přítomný C-tuner,tak je i CI slot.Hlavně je zajímavé,co to ta TV vlastně našla.Pokud připojíš kabelovku přímo,tak najde to samé nebo celou analogovou nabídku?Nemůže to být příjem "kousku" signálu z DVB-T?
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod EKKAR 8. 12. 2008 19:39

Pan-EU bude asi "panevropská" norma. Stručně vysvětleno, TV by měla umět naladit jakékoliv vysílání, se kterým by se mohla PO CELÉ EVROPĚ setkat. Tedy normy, podle kterých se vysílá nejen v Německu, Česku, Itálii - ale i v Anglii a třeba v Rusku. Rozdíly jsou v normě kódování barev, v kmitočtech subnosných zvuku pro stereo i v samotném rozdělení kanálů. To vše by měla taková TV zvládnout a naladit se přesně.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oX!de 8. 12. 2008 21:06

Kdyz dam ladeni pred digital tak tv naladi vsechna radia + vsechny kanaly CT vcetne CT24, atd. Nenaladi ale Novu a Primu. Pres analog naladi celou nabidku UPC. CI slot ma.
oX!de
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 8. 12. 2008 21:52

V specifikaci nepíšou,že má CI vstup.A to že TV naladí pouze programy ČT,navědčuje tomu,že jsi naladil DVB-T multiplex ČT.Proto,tam není Nova ani Prima.Jinak to nemá logiku.Některé TV při identifikaci programu ukáží,v jaké normě jsou vysílané.Např.MPEG2,4,AVCHD,H264 atd.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod palmexman 24. 10. 2010 18:27

Omlouvam se oteviram stare tema, ale pritelkyni si koupila novou LCD Samsung a jelikoz maji upc ale nejjednodussi settb. tak obraz nic moc, proto chteji ci modul a kartu upc.....vi nekdo jakej je postup instalace...jde mi o to jestli jen vytahnu kabel se settbx. a dam ho do telky a sttbx. muzu zahodit. Nebo jestli je treba nejak predelat konektory. dik
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Junior

Další stránka