od Dagy2 28. 12. 2008 21:07
To agent: Jakru má 2 karty - SkyLink registrovaný v SR a TT registrovaný v ČR. Takže má dekódovacie karty na všetky programy.
To jakru: problém je v tom, že Tvoj prijímač, alebo Dragon Twin module si nevie poradiť s dvomi kartami, ktoré sa "prekrývajú" -> na oboch máš ČT1, ČT2, STV1, STV2, Primu, Joj, Joj+. Niektoré moduly alebo prijímače sa potom nevedia "rozhodnúť" ktorú kartu použiť pre dekódovanie - nemajú to ošetrené v software - a preto takýto software skončí chybovou hláškou a havaruje. Niektoré prijímače zobrazia napr. túto hlášku na 2÷3 sekundy a potom sa spamätá a beží ďalej.
Popis rovnakého problému som našiel v časopise SAT&DVB-T pri recenziách SAT prijímačov. Riešenie tam uvádzané nebolo.
Ja mám rovnako dve karty ale v dvoch samostatných Cryptoworks CI-moduloch. Receiver mám od iného výrobcu než Ty, CI-moduly používam od rovnakého výrobcu ako je prijímač - práve z dôvodu kompatibility. Pred kúpou som si túto kombináciu u predajcu vyskúšal.
Skús dotaz u predajcu alebo požičať si 2 jednoduché moduly a karty rozdeliť do dvoch "šuplíkov".