Digi tv vs UPC

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod quidosh 13. 5. 2009 09:05

Zdravím, jsem tu poprvé a mám dotaz ohledně kvality obrazu. Mám analog UPC, digital UPC není v našem domě možný. mám všechny okna na severozapad, tak že skylink taky není možný. Jediná možnost je tedy Digi tv. Jen chci vedět jaký je rozdíl mezi kvalitou analogu UPC a Digi tv, protože dle zdejších názorů je Digi tv katastrofa. tv mám Panas TX-P42S10E
Pokud máte někdo zkušenost, prosím o názor. Dík
quidosh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paprucha 13. 5. 2009 12:08

NO NEVÍM JAK DLOUHO BUDE UPC DRŽET ANALOG ALE CCA ZA PÁR MĚSÍCŮ UŽ NEBUDE FUNGOVAT ASI NIKDE TAKŽE STEJNĚ ZBUDE JEN DIGITÁL :-) když jsen nedávno sondoval a kupoval novou TV SAM LE40A756 tak mi všude říkali že pokud chci pouze sledovat TV tak je na to nejlepší plasma ale jinak zase LCD.ale ty už TV máš a analog nebude takže vlastně na výběr ani nemáš když nemůžeš mít ani satelit ... upřímně na druhou stranu nebudeš mít starosti s rozhodováním.
paprucha
Junior

Odeslat příspěvekod quidosh 13. 5. 2009 14:05

Dík za reakci. Oni mi v UPC řekli, že v našem domě není digitál technicky možný. Ten můj Panas je plazma a hrajeto to dost dobře i na tan analog, ve srovnání s těma hrůzama co vidím u známých. Některé filmy na Nově mne dokonce překvapily svou kvalitou obrazu :tleskani . TV mám jen na sledování Tv programů a samo, že i DVD atd. PC vůbec
quidosh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gugel 23. 5. 2009 19:07

Dobrý, no a nebola by tam možnosť namontovať parabolu aj s príslušenstvom na strechu domu?
Visaton Conga, Audia Flight Three S + Azur 851N, NAS Synology + "jablka"
gugel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 24. 5. 2009 17:34

Alebo dohoda s dobrým susedom a využiť tak možnosti Skylinku na opacnej teda vychodnej strane? Popripade sa dohodnúť a využit možnost zdielania a delit sa tak aj v cene za poskytované služby?
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod koderluk 26. 5. 2009 17:03

no ja mam lcd samsung a digi tv mam taky a mzu ti rict ze stejne koukame jenom pres dvb-t protoze ta kvalita u digi tv stoji za pekny hov.. takze digi tv urcite nedoporucuji jako na klasicky stary telce to je dobry ale na novych tv urcite ne to si radsi kup antenu nez tendle ksindl.
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod quidosh 28. 5. 2009 14:24

Tak tady vážně nejde nic ani skylink ani digital UPC a dokonce je problém i s tím Digi Tv tak zatím nevím. Tak teda myslíte že Digi tv bude horší než UPC analog?
quidosh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hejdys 2. 6. 2009 09:34

já mám Digi tv a plazmu LG PQ 3000 106cm a na obraz si nemůžu stěžovat. :-)
Naposledy upravil hejdys dne 3. 6. 2009 08:58, celkově upraveno 1
hejdys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod quidosh 2. 6. 2009 15:09

Dík za informaci. Pujdu teda do toho Digi tv, no ono mi ani nic jineho nezbyva. Uz tak to musi byt na sousedovu parabolu.
quidosh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulo78 6. 8. 2009 14:32

Ja rozmyslam nad UPC digital,ale mam niekolko dotazov:
1. kabelaz upc v nasom cinziaku, má 14rokov, nebude digitalny signal zly? To som niekde cital,že nie je dobré mat take stare káble.
2.beriem tento prijimac dvr od upc, ake mate skusenosti? http://www.upc.sk/televizia/upc_digital/dvr
3.v ponuke kanálov http://www.upc.sk/televizia/upc_digital/basic , su aj 4 HD,ked nebudem mat hd prijímač od UPC http://www.upc.sk/televizia/upc_digital/hd tak vlastne nemozem sledovat hd tv? aj ked budem mat tuto novú lcd tv? http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... 3101375533
4. teras mam crt 72cm+analogUPC, po novom neutrpim na kvalite obrazu?

Som v tejto problematike laik,tak diky za vsetky rady
TV Sony KD-49XF9005---Sony Soundbar HT-SF200--Sony Xperia XZ3
paulo78
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alfo 29. 8. 2009 14:08

presne tak nebudes moc pozerat HD programy pretoze na to treba HD primac
http://www.upc.sk/televizia/upc_digital/hd za 4eura mesacne

mam UPC digital a Full HD Sony LCD a s kvalitou som spokojny a tiez byvam v panelaku a inac tych HD progamov su 3 pretoze STV3 HD nefunguje a aj tak pisu ze ho ju maju v ponuke >:-(
alfo
Junior

Odeslat příspěvekod paulo78 29. 8. 2009 18:37

alfo- ja som zobral dvr stbox,nahravací.... Nad HD primacom rozmyslam,ale radsej ozeliem tie 3 kanaly HD. Alebo skusim nieco ine.

4 eura- prvych 6 mesiacov,potom 6 mesiacov 6€. Viazanost HD prijimaca-1 rok,že?
paulo78
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alfo 29. 8. 2009 22:49

Prenájom digital prijímača
upc digital prijímač s DVR 4.00 € 121 Sk
upc digital prijímač s HD 4.00 € 121 Sk
*Akcia platí pre nových a existujúcich užívateľov a platí pri objednaní do 31.8.2009!
alfo
Junior

Odeslat příspěvekod paulo78 30. 8. 2009 08:42

mne v UPC povedali,že akcia 4€ je na prvych 6 mesiacov, dalsich 6 mesiacov je cena 6€. a viazanost je 12 mesiacov. Toto na nete www.upc.sk nie je uvedené,POZOR !
paulo78
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Honza20 30. 8. 2009 13:16

Opravdu kvalita Digi Tv je dosti mizerná,především na LCD a plazmách,už jenom proto,že na místo signálu 720*576 vysílají na některých programech jen 704*576 nebo dokonce jen 640*576 a tohle už je opravdu znát na kvalitě obrazu.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Kolemjdoucí

Další stránka