Set-top-box pro DVB-T2 a možnost příjmu na TV s HD ready

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 30. 7. 2011 10:15

Zdravím,

tento týden se rozšířilo vysílání DVB-T2 i na Vysočinu a tak by mě zajímalo, kde a za kolik si můžu koupit set-top-box s podporou DVB-T2 (nikde jsem ho nenašel) a jestli stačí na příjem televizor s HD ready.

Obrázek
Milovník přírody, geocachingu a moderních technologií se zájmem o zařízení se systémy Android a Windows, českou i světovou mediální a politickou scénu, a novinky ze světa našich mobilních operátorů. Ve volných chvílích překladatel Android aplikací do ČJ.
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod jito 30. 7. 2011 11:40

Na trhu je toho málo.
http://www.mader.cz/pctv-nano-stick-t2-290e-dvbt2-tuner
A tento set-top-box:
http://www.it.cz/403613-media-tech-dvb- ... tv-signal/
Rozlišení tvé TV nemá na příjem vliv.Pouze "na plno" nevyužiješ rozlišení programů vysílaných v 1920/1080.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod peta809 30. 7. 2011 18:43

Dík, jestli se do Vánoc jinej set-top-box neobjeví, tak ho asi koupím.
Milovník přírody, geocachingu a moderních technologií se zájmem o zařízení se systémy Android a Windows, českou i světovou mediální a politickou scénu, a novinky ze světa našich mobilních operátorů. Ve volných chvílích překladatel Android aplikací do ČJ.
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod jito 30. 7. 2011 20:40

No nevím....
Ten STB je minimálně vybavený.Nemá ani HDMI výstup,což bych považoval za absolutní nedostatek.
Já vím-dal jsem ti tip-ale chtěl jsi jakýkoliv set-top-box.
Další je otázka,jak dlouho vydrží toto zkušební vysílání.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod peta809 31. 7. 2011 11:38

Hmmm to je taky pravda, ale když to nemá hdmi, tak jak můžu sledovat vysílání v HD kvalitě já myslel, že cinch a scart zvládají maximálně sd vysílání.
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod jito 31. 7. 2011 11:44

To máš pravdu.
Taky jsem překvapený,že nemá HDMI výstup,bez kterého je HD přijímač na dvě věci.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod peta809 1. 8. 2011 10:10

Na oficiálních stránkách výrobce mají ten set-top-box ještě s hdmi, ale ten se bohužel v česku zatím neprodává. http://www.media-tech.eu/media-tech/pro ... ers/MT4159
peta809
Junior