Nový satelitní přijímač (ideálně značkový...)

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod PC 27. 8. 2011 23:16

Ahoj, nedávno jsem tu řešil problém s "dálkou" pro Homecast eM-150CR. Nyní to ale vypadá že je vadná ona proklatá bednička, protože "dálka" opět přestala reagovat a nereaguje ani dálkáč nový ani dálkáč starý (ten samý.) Satelitní přijímač už dávno není v záruce, takže se asi musí koupit nový. Přiznám se že v satelitech se vůbec nevyznám, neporadili byste mi nějaký nový, pokud možno od nějaké známé a ověřené značky ? Dělá "satelity" třeba Panasonic, Philips nebo Samsung ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod jito 28. 8. 2011 05:54

Výrobci televizí nevyrábí sat.přijímače.Až na "světlé" výjimky.

Souhlasím s tebou,že požaduješ značkový přijímač.Ale tomu odpovídá cena.
Jaká má být maximální cena a požadavky na přijímač?
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod armaman 28. 8. 2011 06:44

Topfield a Technisat. Z linux DreamBox....

-- 28. 8. 2011 07:47 --

Osobne si myslim,ze z tebou spomenutych ani jeden nebude naj volba. Uz aj vzhladom k tomu,ze to nie su znacky prioritne sa sat zaoberajucimi
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PC 28. 8. 2011 14:30

Já nevím - tak cena mezi 2.5-5k ?
PC
Junior

Odeslat příspěvekod jito 28. 8. 2011 15:06

Když to je "jen" 5 tisíc,tak Technisat
http://www.e-satelity.cz/technisat-digit-hd8-sx-cerna/
A ještě bude potřeba modul pro přístupovou kartu.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod armaman 28. 8. 2011 15:13

Skus zadat do google co ti pri tych znackovych pristrojoch najde. Ja som zadal a pri philips naslo dsr 5020 za 175 eur na pixmanii a pri panasonic hdd diga za 295 eur s 160gb hdd.
A samsung myslim tazko najst v nasich koncinach aspon co som sa snazil dohladat a ak tak to lacne nebude.... Mozno sa mylim

-- 28. 8. 2011 16:18 --

Modul mozno nebude problem zohnat pouzivany.
Na kvalitu mas nizky strop.....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PC 28. 8. 2011 20:59

Na ja ale je TechniSat dobrá značka ? A kolik stojí ten modul ?
PC
Junior

Odeslat příspěvekod PC 28. 8. 2011 22:01

Jak tak koukám, on je sice hoodně vybavený, ale možná přece jen až drahý, já to chci pro tetu, nebyl by třeba nějaký trošku očesanější od toho TechnicSatu ? A jak vypadá ten modul ?
PC
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 29. 8. 2011 00:41

Jo a presne takto som vedel,ze to dopadne. Najprv kvalita a po par prispevkoch "ocesavame".
Ak by som povedal v prvom prispevku Ferguson tak budem za vola, ze neviem citat.
Takze si najdi volaco o pristrojoch s tymto nazvom a nemusis hladat co je modul....
A hlavne to budes mat v cenovom rozpäti.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MgX 29. 8. 2011 09:27

PC já bych s klidem v duši tetě vzal Ferguson Ariva. Pokud nenarazíš na vadný kus, pak bude sloužit podobně, jako mnohé dražší. A přiznejme si, co od zařízení teta čeká? Jestli hodně, může to mít i od Ferdy, jestli jen přepínání programů - není problém.

Klidně a pro jistotu můžeš k němu dokoupit externí modul s příslušným kódováním pro kartu Skylink/CSlink.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Žulda 29. 8. 2011 12:04

EDISION Argus Mini IP. Já mám verzi 2in1 ještě s druhým DVB-T tunerem a spokojenost.
Naposledy upravil Žulda dne 29. 8. 2011 15:12, celkově upraveno 1
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 29. 8. 2011 15:02

Myslis EDISION Argus....
Kolegovy bol doporuceny Edision Argus Piccollo HD a nevie si vynachvalit.
Bezproblemova spolupraca s ICE kartami a funkčne PVR a za cenu 85 eur.
Ine ako doporucit podla jeho referencii nemozem.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod thomas4111977 9. 9. 2011 20:25

Zdravim Vas ,,nechcem zakladat novu temu no chcem Vas poziadat o radu sat prijimaca pre skylink..irdeto,mpg4 atd..nemusi to byt nejaka extra spica taky spolahlivy stred cena cca €150,- ...neviem ci to mozem zaradit no zatial som rozmyslal nad tymto KAON KSC S4002HDIR Prosim poradte pripadne iny prijmac..Vdaka
thomas4111977
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 10. 9. 2011 15:47

Jestliže chceš něco odzkoušeného pro Skylink a žádáš i tzv. certifikaci, pak navštiv právě stránky Skylinku a mrkni, které přijímače certifikát pro Irdeto mají.

Osobně bych se nebránil ani Fergusonu Arivě v HD provedení ... samozřejmě v provedení s CI slotem pro případné využití modulu. Certifikovaný modul by pak měl - teoreticky - zabezpečit bezproblémový chod právě s kartou Skylink.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor