Zdravím,
omlouvám se, jestli píšu do špatného tématu, nebo jestli můj dotaz bude příliš "lamácký" - zamrzl jsem někde ne úrovni CRT televize a DVD přehrávače, kdy bylo vše jednoduché; prostě potřebuju konzultaci, páč tomu vale nerozumím...
Mám kabelovku od UPC, program Starter, dosud jsem měl obyč. CRT televizi a nic moc neřešil. Teď se naskytla možnost, že by se mi dostala do spárů nová LCD TV (zřejmě neco jako Samsung LE32D550, DV-B a DV-C tuner) a blu-ray rekordér (asi něco jako LG HR550S). Otázka zní, když to nějak popropojuju, bude to fungovat? Půjde nahrávat z kabelovky? Z toho co jsem vyrozuměl, tak moc ne - resp. mohl by jít nahrávat jeden kanál, který bude nastaven na UPC STB, přičemž nepůjde sledovat nic jiného (krom těch pár kanálů, kt. UPC vysílá ještě i analogově), chápu to správně? Nebo jsem mimo?
A druhý, doplňující dotaz - v případě že zruším UPC (což je ve hře, páč by vzásadě stačily základní kanály z běžné antény) a zůstane TV z antény na baráku, rekordér a Tv, jak to zapojím? Musím píchnout koaxiál z antény do rekordéru, abych mohl něco nahrávat a na něco jiného koukat, nebo může jít anténa do TV?
Snad jsem to napsal srozumitelně a děkuju za trpělivost a odpovědi!