caute
uvazujem ze si zaobstaram TV Magio Sat (pretoze u mna nie je optika)
Tato televizia sa da v ramci jedneho pausalu pouzivat na dva TV s tym ze nahravaci box je mozne prepojit len s jednou TV ale ja by som chcel mat funkcne nahravanie na obidvoch TV takze som uvazoval ze by som na TV bez nahravacieho boxu nepouzil set top box ktory dodava telekom ale ako prijimac TV signalu by som pouzil PC kartu potom by som PC a TV prepojil cez HDMI kabel a na nahravanie vysielanie by som pouzil soft ktory je dodavany ku karte (ak nejaky je) nahrany zaznam by sa ukladal na HDD PC
Fungovalo by takto nahravanie?
Nevyznam sa velmi PC TV kartach ale cital som ze USB karta TBS 5925 je jedna z najlepsich mozno by mi stacila aj nejaka lacnejsia s menej funkciami ale prave preto ze sa v tych kartach moc nevyznam radsej by som kupil nejaku drahsiu s viacerymi funkciami ako nejaku lacnejsiu a menej funkcnu
Cital som ale ze USB karta TBS 5925 ma jednu chybicku a to ze nema CI neviem co to znamena, je to podstatna funkcia ak chcem tuto kartu vyuzivat hlavne na pozeranie a nahravanie vysielanie Magio Sat TV?
Je moja predstava teda realna?
Pripadne viete mi poradit inu lepsiu, lacnejsu dostupnejsiu PC kartu, ktora by splnala moje poziadavky? (teda hlavne moznost pozerania a nahravania vysielania Magio Sat TV)