Magio Sat - TBS 5925???

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod googler1 1. 2. 2012 16:02

caute
uvazujem ze si zaobstaram TV Magio Sat (pretoze u mna nie je optika)
Tato televizia sa da v ramci jedneho pausalu pouzivat na dva TV s tym ze nahravaci box je mozne prepojit len s jednou TV ale ja by som chcel mat funkcne nahravanie na obidvoch TV takze som uvazoval ze by som na TV bez nahravacieho boxu nepouzil set top box ktory dodava telekom ale ako prijimac TV signalu by som pouzil PC kartu potom by som PC a TV prepojil cez HDMI kabel a na nahravanie vysielanie by som pouzil soft ktory je dodavany ku karte (ak nejaky je) nahrany zaznam by sa ukladal na HDD PC
Fungovalo by takto nahravanie?

Nevyznam sa velmi PC TV kartach ale cital som ze USB karta TBS 5925 je jedna z najlepsich mozno by mi stacila aj nejaka lacnejsia s menej funkciami ale prave preto ze sa v tych kartach moc nevyznam radsej by som kupil nejaku drahsiu s viacerymi funkciami ako nejaku lacnejsiu a menej funkcnu
Cital som ale ze USB karta TBS 5925 ma jednu chybicku a to ze nema CI neviem co to znamena, je to podstatna funkcia ak chcem tuto kartu vyuzivat hlavne na pozeranie a nahravanie vysielanie Magio Sat TV?

Je moja predstava teda realna?

Pripadne viete mi poradit inu lepsiu, lacnejsu dostupnejsiu PC kartu, ktora by splnala moje poziadavky? (teda hlavne moznost pozerania a nahravania vysielania Magio Sat TV)
googler1
Junior

Odeslat příspěvekod jito 1. 2. 2012 16:26

Ať počítám jak počítám,stále budeš potřebovat 2 přístupové karty-kde je vezmeš?
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod googler1 1. 2. 2012 16:41

ak myslis klasicke satel. programove karty myslim ze tie dava telekom v cene balika urcite (sice nie som si isty ci ich telekom vobec pouziva)
googler1
Junior

Odeslat příspěvekod jito 1. 2. 2012 17:01

Teď si sám protiřečíš-pokud by karty nepoužíval,pak by příjem umožňovalo pouze jejich zařízení-přijímač.
Pokud je používá,tak určitě ti jich na jednu smlouvu zdarma nedají kolik by jsi jich chtěl.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod googler1 1. 2. 2012 17:10

vlastne mas asi pravdu - to ma nenapadlo sorry
googler1
Junior

Odeslat příspěvekod Dagy2 3. 2. 2012 14:07

MagioSat = sat prístroj s párovaním karty. rovnako ako DigiTV alebo FreesatUPC.
T.j. nie je možné čokoľvek meniť v ich FW, nie je možné robiť akékoľvek úpravy a už vôbec nie pripojovať nejaké čudné USB karty a HDD disky.

Magio SAT prijímač nepoznám a ani nechcem poznať, Magio po dráte ani neumožňuje nahrávky vytiahnuť von z prístroja takže ich treba často mazať.
Telecomunisti zatajujú dátové toky, takže o kvalite obrazu ich programov sa môže človek len ťažko niečo reálne dopátrať. Protirečia si v reklamách - napríklad tvrdenie o dobe záznamu, veľkosti HDD v ich boxe a kvalite obrazu nejdú dokopy. Bežný film v HD kvalite má 7÷10GB a teda na ich 80GBdisk by sa ich vošlo 16 hodín a nie propagovaných 40.
Problémy so zmluvami, viazanosť, vykonanie zmien v rozsahu platenej služby a ostatné procesy, ktoré majú zavedené sú otrasné. Je to proste nezmyselná služba s prvkami služieb a chovaním sa k zákazníkom z bývalého režimu.
A HD som našiel 3 programy tak toľko ich máš u každého iného zadarmo
Dagy2
Pokročilý