Jak jste sledovali MS v hokeji 2012? (Anketa)

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Jak a přes co jste sledovali MS v hokeji 2012?
Na televizoru (DVB-T, pozemní vysílání, SD kvalita) 17 %  19%  [ 17 ]
Na televizoru (DVB-T, pozemní vysílání, HD kvalita) 5 %  5%  [ 5 ]
Na televizoru (DVB-C, kabelovka, SD kvalita) 4 %  4%  [ 4 ]
Na televizoru (DVB-C, kabelovka, HD kvalita) 16 %  18%  [ 16 ]
Na televizoru (satelit, SD/HD) 21 %  24%  [ 21 ]
Na televizoru (IPTV, HD kvalita) 4 %  4%  [ 4 ]
Na notebooku (on-line) 8 %  9%  [ 8 ]
PC + monitor (on-line) 12 %  13%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 87

Odeslat příspěvekod armaman 23. 5. 2012 13:38

aha tak takto to chapes.... no co kazdy ma svoj uhol pohladu...
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Whill 23. 5. 2012 15:33

Fakt neuvěřitelné, kolik se najde frustrátů, co si potřebují poléčit nějaký svůj komplex, jak jinak než online. Na druhou stranu mne to nepřekvapuje, na fóru přidruženém IT webu se dá čekat solidní procento nevyrovnaných jedinců. Už se těším, až začnu prudit na kurzu vyšívání.

Jinak letos to bylo trochu v bojových podmínkách. Ze zápasů co jsem snihnul a na které jsem se chtěl dívat, jsem většinu viděl online na notebooku. Nejvyšší kvalita na webu ČT byla často zpožděná o několik minut, na nižší se to zpravidla dalo, výpadky a sekání jsem zaznamenal jen občas.

Několik posledních zápasů jsem pak sledoval na staré CRT telce přes DVB-T na Slovensku kousek za hranicemi, signál ČT4 z Lysé hory viditelné mezi kopci :-)) ... Zlatým hřebem byla grilovačka s telkou venku při zápasu Česko - Slovensko, taková menší provokace :D .. řvali jsme gól z plných plic, z druhé strany kopce se bohužel pro nás to samé ozvalo hned 3x :D
Whill
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod šeďour 23. 5. 2012 16:59

No panečku while, ty to tady mezi námi frustráty vytrhneš !
Když se podívám na počet tvých příspěvků, tak jasně vidím, že jsi pro tohle audio/video fórum bezpochyby přínosný jedinec.
S kecama vo hokeji rozhodně.
Ale to bude asi tak všechno...co ?
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod johanx 23. 5. 2012 17:08

Nejvíc mi u přenosů vadí vřískaví komentátoři. Než je ,,zmutuju'' tak je to na infarkt. Chápu, emoce...ale i tak, zlatá Janis Joplin :)
Stereo: Naim Supernait 3, Naim Ovator S-400, Technics SL-G700, Tv: TCL65X925, sluchátka: AKG K701, Beyerdynamic Lagoon, Kino: Arcam HDA AVR 11, centr+surr. Swans
johanx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 23. 5. 2012 17:38

bubaak píše:ale ja jí mám :mrgreen: A hrdě se k ní přiznám :mrgreen:
A proto si budu dělat srandu z lidí který mě obtěžujou a jsou mi zároveň k smíchu (takže se mě to týká daleko víc než bych si přál), než abych je tiše a bez projevení svého názoru nechal být. Oni to taky nedělaj :mrgreen:
Pochybuju že tihle sportovní nadšenci si někdy vzpomenou na Martina Doktora, Tomáše Enge, Antonína Charouze, Prokopa.... Který toho za svoje žití vybojovali mnohonásobně víc, co třeba ta stará smažka Petr Korda... ale proč se zajímat o sport u kterých se lidi nechovaj jak stáda býků ve španělsku :mrgreen:

To jako že na rallye chodí jiní lidi než na hokey nebo fotbal? Tak Ti nějak nevím.. A co takové cyklistické pretěky? Hotový sraz Mensy.. :D

Ale stejně pořád nějak nechápu, jaký je rozdíl mezi sledováním TV přenosu hokeje a tenisu? U vás v hospodě nedávají tenis, když je třeba Wimbledon? Nebo Ty ani nechodíš do hospody?

:hm
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod Odar 23. 5. 2012 18:11

Bubaaak navstevuje hospodu pravidelne. Ale uz na prahu sa tak zleje, ze na telkac uz nevidi, takze ani netusi, ze tam nejaky sport bezi :mrgreen:

Whill --> Nikto ti nekaze citat to tu :D
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod armaman 23. 5. 2012 19:37

Ale takisto ma pravo sa vyjadrit....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MgX 23. 5. 2012 19:47

Každý má právo se slušným způsobem vyjádřit - souhlasím.

Dost dobře ale nechápu, co jasně cílené vlákno může v hlavách některých způsobit, že místo aby napsali jednoduchou odpověď na jednoduchou otázku, vytvářejí zcela zbytečný - pseudohumorný OT.

Ač jsem letos hokej moc nesledoval - měl jsem možnost ho vidět jak v HD, tak i SD kvalitě. HD byla daleko - což je jasné - zajímavější. Kdo se nedíval - OK ... jeho věc, kdo sleduje internet ... OK - jeho věc. Kdo byl na utkání osobně - OK ... jeho věc.

Někdy se snažíme říkat, že žádáme svobodu názoru, kdy ale hranice oné svobody určujeme my. Takto určená hranice nemá se svobodou cokoliv společného. Jedná se jen a pouze o důkaz naší arogance a nevědomosti. Nevědomosti v tom směru, že nedokážeme akceptovat názor druhého - ponechat i jemu svobodu ...
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod ferdoz 25. 5. 2012 11:51

Sledoval som na plazmici v HD via IPTV (provider Antik) - teda keď som nebol v krčme, signál bol oproti SD trošku oneskorený, kvalita výborná.
ferdoz
Junior

Odeslat příspěvekod šeďour 25. 5. 2012 12:17

MgX píše:Dost dobře ale nechápu, co jasně cílené vlákno může v hlavách některých způsobit, že místo aby napsali jednoduchou odpověď na jednoduchou otázku, vytvářejí zcela zbytečný - pseudohumorný OT.

Nechápeš to, protože seš děsnej suchar :pozor
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jaromír Puk 25. 5. 2012 12:36

Hele kluci. Já se ptal, že mne zajímalo, na co lidi vlastně koukaj. Třeba koukám, že tolik lidí kouká přes satelit. Chápu, že vzorek není reprezentativní, ale stejně.

Co se OT týče, tak mi trocha hrábnutí do davu nevadí, taky nemám rád tu zčista jasna na čtrnáct dní objevenou národní identitu. Osobně jsem fandil Slovákům :D .
Jaromír Puk
Redaktor

Odeslat příspěvekod spot 25. 5. 2012 12:58

CT4 HD
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DinosaurJr 25. 5. 2012 13:45

Na každoroční MS v hokeji se vždy velmi těším, protože ho sleduji pravidelně. Je to 14-ti denní období, kdy jsou určeny přesné termíny zápasů obvykle v podvečer, a to mi naprosto vyhovuje. Nemůžu se dočkat začátku, protože to je můj vyhrazený časo-prostor u TV. Komentátory v úvodu krátce vyslechnu, co mají k situaci a kdo má dát kolik gólů aby něco… Pak následuje buly to je pro mě jasný signál, že mám vypnout zvuk u TV ! A vložím své oblíbené CD do přehrávače, pustím Play a otočím Volume doprava a začíná hlasitá zábava !!
Když padne gól, zmáčknu stopku a tv vyslechnu krátce komentář, jak se to střelci povedlo a obrana či gólman zazmatkovali, a pak si zase pustím CD a opět napjatě sleduji, jak hráči bruruslí po ledě s gumovým nesmyslem.
Pokud hra nemá spád, je mi líto, ale neudržím pozornost a jdu dělat něco jiného. Mistrem se stávám, pokud se vrátím zpět a do 5 min někdo dá on-line gól. Letos se mi to povedlo 3x ve dvou zápasech. Mám entuziastický klid, jak dobře to probíhá a jdu se věnovat zase něčemu jinému.
Pokud je venku hezky vezmu si kolo a snažím se vrátit na posledních 10 min. Pokud jsou hráči skleslí, tak je vývoj jasný a už nepřekvapí. Cestou na kole sleduju průběh v hospodách s tv, pokud jsou někde poblíž.
Pokud přijedu později nebo jsem se zabral do jiné činnosti, tak si výsledek přečtu v novinách. Pokud na to ovšem nezapomenu nebo mi to připomene např. troubení řidičů ap.
Nádhera. Praktikuji to již řadu let. (Jen pro odoplnění např. u F1 jsem ušetřen 1,5 h trvajícího bzíkání aut na uzavřeném okruhu s autama (?), který si nikdy nikdo nekoupí a která nikdy navyjedou na silnici, protože jsou to extra speciály a na normální silnici s nima jezdit nelze. Das ist sport ! )
Už se těším na letošní polsko-ukrajinské MS ve fotbale !!
PS - takovéto sledování ovšem neplatí pro noční golf, kde bývají velmi zajímavé komentáře, krajina a občas i mzuika :o)
◄☼► Život je příliš krátký na poslech muziky přes nudné HiFi ! Kind of Blue ♪♫♪
ProJect RPM 3 Carbon MC●SLVR●TubeBoxSEII ECC83 Telefunken Ribbed●Sony ES
DAC Topping D50s●DPA 386 222 mk2017●B&W●Xavian●TV Samsung 48"●77LP<iii>
DinosaurJr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 25. 5. 2012 16:01

Jaromír Puk píše:Osobně jsem fandil Slovákům :D .

Ak je treba tak nemam problem fandit tomu lepsiemu. Ak su to hoc aj cesi ci kanadania netrpim syndromom falosnej identity a patriotizmu.
Ak si dakto nezasluzi moju pozornost tak mu ju nevenujem. :oops:
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MgX 26. 5. 2012 13:36

šeďour píše:
MgX píše:Dost dobře ale nechápu, co jasně cílené vlákno může v hlavách některých způsobit, že místo aby napsali jednoduchou odpověď na jednoduchou otázku, vytvářejí zcela zbytečný - pseudohumorný OT.

Nechápeš to, protože seš děsnej suchar :pozor

... a proto je moc dobře, že jste tady vy. Nutnost vyvážení - korekce.

Cítím se příjemně v roli suchara :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka