iVysílání HbbTV(archív)České televize spuštěno

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jito 10. 7. 2013 17:48

Bylo spuštěno iVysílání České televize v HbbTV.
http://www.parabola.cz/clanky/5040/ivys ... elevizich/
Mám tím na mysli přístup do archívu ČT.Pokusné vysílání je v provozu již delší dobu,v provizorních podmínkách.Odzkoušel jsem funkčnost,odezva se mi zdá trochu "gumová",ale to je možná způsobené aplikací v TV.
Při rychlém prohlédnutí nabídky,jsem našel např.Hříšní lidé města pražského,Byli jednou dva písaři,a další klasická díla z produkce ČST.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod MgX 10. 7. 2013 18:32

Ty jsi velmi rychlý hoch - chtěl jsem to taky dát, ale ne :-D

Důležité je, že lidé, kterým běžně na TV v prohlížeči nejede iVysílání ČT, zde budou jásat. Normálně by přes HbbTV mělo fungovat přehrávání videoarchivů. Vyzkoušejte a podělte se ;-)

Jinak osobně musím poděkovat pánům kolem ČT, protože zatím jedou stále směrem vzhůru. Pro mě ano.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod istanbul2000 14. 7. 2013 23:05

Prehravani z databaze ct funguje perfektne - vse je rychle a obraz je dobry i pri zvetseni na celou obrazovku - asi to nemaji moc komprimovane - program a informace taky dobre akorat se hure hleda urcity dil poradu.
istanbul2000
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MgX 26. 7. 2013 10:46

Na avmania.cz vyšel článek doplněný o video. Tématem je právě iVysílání přes HbbTV.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod QeeBee 29. 7. 2013 09:52

Mám dva problémy, rychlost odezvy od doby kdy stisknu tlačítko na DO (může být můj problém s mým sat. receiverem VU+ DUO) a nefunguje mi ukládání pořadů do oblíbených (přidám si pořad a už ho tam v oblíbených nenajdu). Zarazilo mě, jak málo pokračování u mého oblíbeného pořadu Historie.cs je k dispozici. Pokud si najedu na iVysilani.cz přes PC, je tam mnohem více dílů.
QeeBee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 29. 7. 2013 10:05

Přidání do oblíbených nefunguje ani na webových stránkách.Tuto nefunkčnost přisuzuji testovacímu provozu IVysílání,včetně nižší nabídky pořadů vůči nabídce na webových stránkách.
jito
HD SATan