Fastscan - automatika zřejmě nefunguje

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Neophytee 3. 1. 2015 10:16

Ahoj, prosim o radu. Mam zakladni balicek u skylinku digi a zaplatil sem si flexi7 a prijimac mi to sam nenaladil,ac ma funkci fastscan. musi se to rucne nejak doladit? Diky za info. A nebo jak dlouho trva po zaplaceni online,nez se mi kanaly zapnout. Diky
Neophytee
Junior

Odeslat příspěvekod jito 3. 1. 2015 11:31

Myslíš naladit nebo odkódovat zaplacené programy?
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod MgX 3. 1. 2015 11:52

Předpokládám, že ty kanály naladěny jsou. Nutno je vyhledat. Nevím, jaké možnosti jsou ve Tvém stroji. Někde se programy hledají dle názvu, nebo se alespoň vše seřadí podle prvního písmena kanálu.

Jestliže nefungují nově zaplacené a skutečně již platba byla provedena a zaregistrována u Skylinku (nutno překontrolovat ve webovém uživatelském rozhraní Skylinku - tzv. zákaznická zóna), tak si vyšli právě odtud znovu aktivační paket - reautorizační zápis.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Neophytee 3. 1. 2015 12:11

Přijímač mám Technisat technibox sir.Teď jak se přelazovala třeba ČT1 v HD a nebo nově ČT2 v HD, tak se to navolilo samo, jen jsem kanály přesunul.Ano nalazené nové kanály vidím v nabídce, ale nehrají. Jde o Nova sport HD a Eurosporty v HD atd. Asi to budu muset tedy zkusit manualně navolit, jak píší na skylinku. Mám to právě u rodičů a nejsem u toho,jen vím, že jim to nezačalo hrát,když najel na Nova sport HD a zbylé zaplacené programy.
Neophytee
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 3. 1. 2015 12:17

Kdy jsi to platil? Vidíš v prostředí, že už platba byla přijata a balíček je skutečně aktivní? Zkus znovu poslat zápis na kartu. Nemusíš být u přijímače, stačí PC s webem a zajistit, aby satelitní přijímač byl zapnut a karta vložena.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod jito 3. 1. 2015 12:18

Tak jde o zápis na kartě.
Vypni přijímač ze sítě na cca.minutu,a po zapnutí zvol program ČT1.Tam se nejspolehlivěji přijímají zápisy na kartu.
Pokud nepomůže,tak jedině reautorizace na webu Skylinku.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod Neophytee 3. 1. 2015 12:32

Tak aktuální info, už to funguje. Pro info platil sem to včera večer asi ve 21h a 4 programy začly hrát někdy kolem půlnoci a zbylé 3 rogramy až dnes ráno. Děkuji za ochotu, aspoń pro příště budu vědět, co a jak kdyžtak.
Neophytee
Junior

Odeslat příspěvekod jito 3. 1. 2015 12:34

Ok.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod MgX 3. 1. 2015 12:35

Hlavně, že programy jedou :-) Teď bude u některých v rámci Skylinku větší přelaďování.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Dagy2 4. 1. 2015 23:52

Len doplním info:
- soudruh, ktorý má na starosti FastScan - tak to o sebe tvrdí na inom fore - vyhlásil, že fastscan nie je priorita a nová tabuľka bude až 13.1.2015
Dagy2
Pokročilý