od MgX 1. 4. 2018 11:12
Tak pro dítě by to chtělo něco udělat. Asi bych něco zakoupil přes net, aby se dalo vyzkoušet, a když tak následně vrátit. Skutečně boxů s HbbTV je asi velmi málo. Co v rychlosti koukám, tak hlavně Technisat. To by měly být mimořádně kvalitní stroje, s výborným obrazovým výstupem a dobře zpracovaným menu, ovšem za cenu nelidovou.
No a pak je to takovéto, jako kdo chce experimentovat, půjde do nějaké větší/menší „exotiky“ - bude se pídit po operačním systému, jaký tam je... no a následně uvidí výsledek. STB postavený na Androidu asi dá výrazně širší možnosti, než nějaký uzavřený firmware. Z druhé strany odladění tam může hrát velkou roli.
Jinak na technetu byl nějaký test DVB-T2. Nečetl jsem ho detailně, tudíž nemám ponětí, jak moc je to popis, jak moc reálný test.
STB dělá kupříkladu i Strong, který neměl dříve špatné stroje, jak je to nyní - netuším. Poláci sem rvou Ferguson. Měl jsem od nich satelitní exterák a ve své době jsem byl spokojený, byť měl své mouchy, ale z druhé strany taky výborný poměr cena/kvalita/výkon. Jak je to ale aktuálně s touto značkou netuším.
S pozdravem MgX