Ahoj, potřeboval bych poradit... Sháním nějaký Set-Top Box s příjmem DVB-T2, s integrovanou wi-fi a OS umožňujícím přístup na Netflix, YouTube... Ať hledám, jak hledám, tak jsem narazil jen na Teslu TEH-500, ale rád bych něco kvalitnějšího, nečínského, s lepší podporou a spolehlivostí. Nemáte nějaký tip?
jito: Tak jsem to objednal. Za ty prachy... i kdybych to měl vyhodit, tak mě to nebude nějak moc mrzet. Kdyby to stálo o pár stovek víc a mělo to bluetooth... ale to už bych chtěl asi moc. I tak je to v podstatě to, co jsem hledal, i když jsem chtěl spíš připlatit a mít něco třeba v kvalitě Technisatu. Ale výborný tip. Díky.
S22 ultra - S21 Ultra- Z Flip3 - OnePlus 8 Pro - S10+ - Oneplus 6T - S9+ - Huawei Mate 10 Pro - OnePlus 5 - OnePlus 3 - S7 Edge - NOTE 4 - OPPO 7a - Lumia 925 - Lumia 920 - LG G3 - SONY Z3 - asi dalších 20 - a první byla Nokia MD59 v roce 1995
Pozor na to Mecool ma root, nema licenci temer na nic, takze muze byt problem s DRM , a firemni aktualizace obycejne konci velmi brzy, pokud nebude alternativni rusky firmware, je to vzdy sazka do loterie jako ostatne s kazdou cinskou krabickou
Je zajímavé,že tu nikdo nepíše zda tyto Set Top TV Boxy dokáží přehrávat filmy z flasky či ext. HDD ve formátu MKV se zvukem AC3. Zrovna takový sháním k Vánocům nikde se to nedá dohledat.
Tady je celkem podrobná recenze ohledně formátů, které to umí. MKV v pohodě. Externí zdroj dat by to mělo umět bez problémů. Čeština je v Androidu standardně.
Jinak ohledně Android TV boxů, které umí i DBV T2, tam moc na výběr není. A za 115 USD, kdybych to měl používat 6 měsíců... a koupit něco novějšího. Ale tento zatím sklízí celkem samé superlativy. Dotaz to Quido56, která zařízení tohoto typu se nevyrábí v Číně? Jinak včera jsem koukal na tracking a už přistál v Praze. Hned jak bude doma a zapojený, dám další info.
S22 ultra - S21 Ultra- Z Flip3 - OnePlus 8 Pro - S10+ - Oneplus 6T - S9+ - Huawei Mate 10 Pro - OnePlus 5 - OnePlus 3 - S7 Edge - NOTE 4 - OPPO 7a - Lumia 925 - Lumia 920 - LG G3 - SONY Z3 - asi dalších 20 - a první byla Nokia MD59 v roce 1995
Dovolím si zneužít toto vlákno, hledám něco podobného. Potřebuji STB DVB-T2, který umí přes síť z NASu (SMB) prohlížet fotky a pouštět audioknihy. Koupil jsem Mecool K6, ale asi ho budu vracet - nejsem schopný ho přimět aby po startu rovnou pustil vysílání TV, obraz televize je příšerný a procházení sítě je extrémně uživatelsky nepřívětivé - musí to zvládat i důchodoví rodiče... Poradí prosím někdo něco?
Vyměním ojetého pionýra za neojetou pionýrku. Zn.: ojedu sám
Ahoj. Já se rozhodl pro tu teslu. Chytrou TV jsem zatím viděl jen na návštěvě. Existuje nějaká apka, kam bych zadal internetové adresy, odkud chci sledovat filmy? Abych to furt nemusel ťukat do prohlížeče. A nebudou to úplně stránky typu českých placených, čili jejich zástupci běžně na googleplay ke stažení nebudou. Bude jich několik. Takže ideálně, kdyby to umělo projet ty uložené a najít na nich film. Nebo aspoň po otevření apky už jenom prohlížet nabídku na linku 1, linku 2,.... Nemám na mysli radu: ulož si je v prohlížeči do oblíbených... To už radši, kdyby aspoň šel z prohlížeče udělat odkaz s ikonou, jako jde v počítači hodit na plochu.