Tak box Mecool K7 dorazil v pořádku. První dojmy. Prostředí je velice intuitivní, scan kanálů DBV T2 rychlý, tuner je dost citlivý, takže naladí vše, co se ve vzduchu jen mihne... Nevím jestli to je + nebo - (naladilo mě to celkem 101 stanic). Je tedy poté samozřejmě nutné kanály přeřadit, což je jednoduché a rychlé. Označí se kanál, šipkou přesune na požadované místo a potvrdí. Ostatní kanály za ním se posunou. Obraz výborný, stabilní. Lze jednoduše vyvolat veškeré informace o pořadu i kanálu. EPG je vynikající, přehledné a na týden dopředu, po samostaných dnech. Hlavně je vše velmi rychlé, jak přepínání, tak listování v menu. Lze nastavit přímé spuštění zařízení do modulu Tuner TV (bez startu Android TV). Android TV mám poprvé, takže mohu srovnávat jen s mobilem. Je celkem svižná, samozřejmě vše v češtině. Příjem wifi výborný, jedu na 5GHz. Youtube v HD stabilní, perfektní obraz (mám starší full HD plazmu). Dnes napojím přes optiku na Yamaha zesilovač a repro Bose 901, takže uvidíme, jaký bude zvuk. Kodi jsem ještě nezkoušel, časem. Dálkový ovladač díky bohu celkem velký a dobře čitelný i přehledný. Mám k tomu ještě ovladač Airmouse, teprve budu zkoušet. Stejně tak BT gamepad a BT klávesnici s touchpadem. Oproti původnímu set top boxu za cca. 700,- Kč nebe a dudy