od Albert.Bert 3. 2. 2022 19:10
Čau. V současné době využívám IPTV Skylink Live, nemám satelit ale pouze tuhle "netovku". Za dvě stovky mi to přišlo přijatelné, sleduju přes to především NatGeo, Spektrum, Viasat History, P. Zoom a občas něco na Coolu. Všechno téměř výhradně přes zpětné shlédnutí, takže mi nevadí že některé dokumenty jedou pořád dokola, protože si vždy sám vyberu co chci vidět a stejně nestíhám všechno. Nicméně chybí mi kanály jako Discovery, Science, Investigation a podobně. Tak jsem hledal a našel Sledování.tv za 399 které splňuje moje požadavky, ale upřímně víc jak tři stovky se mi za to dávat nechce. Nepřehlédl jsem někde něco? Na zprávy a jako kulisu pouštím TV přes anténu, kterou máme v panelovém domě. Ale jde mi hlavně o dokumenty a podobné pořady, sport nijak zvlášť nesleduju a na filmy mám Netflix, k tomu za pár korun HBO jako bonus k jiné službě. Takže vzhledem k tomu, že to chci pouze na dokumentární kanály šel bych i do jinak osekané nabídky, bohužel jsem žádnou takovou nenašel. Ví někdo o něčem co jsem přehlédl? Díky.