O2TV - cena, sleva?

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 17. 3. 2020 21:19

Nechci vám do toho vstupovat. Jen si myslím, že hodně velkou roli hraje to... že právě O2. Taky s nimi nemám dobré zkušenosti. A v mém okolí pár dalších lidí. Toto je samozřejmě jiná situace, ale O2 by v opačném případě asi plnění chtěla, takříkajíc hlava-nehlava.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Jouda.III 17. 3. 2020 21:34

MgX píše:...ale O2 by v opačném případě asi plnění chtěla, takříkajíc hlava-nehlava.

A vo tom to je. Už jsem to tady psal
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod tajnik 18. 3. 2020 11:02

Jak "ukradli" a "vyfoukli"? Snad si koupili práva, ne? Aby tě ještě nežalovali za poškozování dobrého jména.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 18. 3. 2020 11:19

Proto je to v uvozovkách. Nemyslím si, že by ČT nedokázala v rámci veřejné služby odvysílat zápasy, které nabízela O2 TV
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 18. 3. 2020 11:39

Zase a pořád dokola. goes by Ti to vysvětlil :-) Je to o penězích. Někdo zaplatil a mohl zaplatit víc, takže si vše koupil. Je to stejné, jako se zvažuje, kdo bude vysílat různá MS, olympiády a další svátky sportu s hromadným zájmem diváků.

Taky se mně podobné řešení nelíbí. Jsou sportovní akce, které by měly být vysílány v rámci volného přístupu pro všechny.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod tajnik 18. 3. 2020 12:12

Určitě jsi odkliknul nějaké obchodní a smluvní podmínky. Teď je ten správný čas si je ještě jednou/konečně přečíst a postupovat podle nich.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 18. 3. 2020 12:26

Ano, neměj péči. To bylo první, co jsem udělal. Neposkytujou službu, kterou jsem si zaplatil
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod martasblade 18. 3. 2020 12:48

Vzal bych to asi takto. Tys podepsal smlouvu s o2 tv, kde je o2 zavázáno poskytovat ti určité programy. Ty programy máš uvolněny ke sledování a co dávají, je na nich. Tudíž jestli ti dají nějakou kompenzaci, tak možná proto, aby tě umlčeli, ale určitě ti nedají peníze zpět. Mám taky o2 s balíčkem sport, ale prostě mám smůlu - stejně tak fotbalové, hokejové a další svazy. Zasáhla vyšší moc a tu zaplatíme možná tak všichni ze svých daní... Přeji ti, aby ti něco dali navíc, ale rozhodně s ničím nepočítej.
martasblade
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.III 18. 3. 2020 12:55

Už jsem to psal. Tohle není vyšší moc. Možná taky bude dobrý kouknout na licenci, kolik a čeho mají přenášet. Rozhodně asi ne starý záznamy
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod tajnik 18. 3. 2020 19:35

Jouda.III píše:Ano, neměj péči. To bylo první, co jsem udělal. Neposkytujou službu, kterou jsem si zaplatil
To už jsi psal. Taky tam je něco o tom, jak v takovém případě postupovat?
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martasblade 18. 3. 2020 23:01

Tady je spíš zapotřebí říci, že smlouvu s O2 máš na programovou nabídku - ne na obsah toho programu. To jestli má O2 podepsanou nějakou garanci poskytnutých licenčních práv na hokej, fotbal nebo něco jiného, už s uživatelem nemá vůbec nic společného. Ve tvé smlouvě je, že dostaneš programový balíček a ten jsi dostal - konec. Ve své minulé práci jsem řešil spory služeb elektronických komunikací. Můžeš mi věřit, že ČTÚ by toto jasně rozhodl. Takže pouze můžeš reklamovat a doufat, že ti vyhoví, aby se tě zbavili...
martasblade
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.III 19. 3. 2020 19:20

K dnešnímu dni mně byl vystaven dobropis a uhrazená částka bude vrácena do 3 dnů
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 19. 3. 2020 19:21

Takže vítězství.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránka