IPTV do 100 Kč

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xtonda 5. 11. 2022 15:40

Používám Sledování TV - Pro všechny přes Vodafone galerii. Teď ale docela přitlačili na cenu, navýšili z 89 Kč na 129 Kč. Takže hledám něco jiného do 100 Kč, zatím jsem našel Lepší TV. Nějaké další tipy?
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 8. 11. 2022 10:28

Za tu cenu je to nejspíš ten nejubožejší základ dostupný zdarma na DVB-T2, za tohle nemá smysl platit. Zpětné zhlédnutí jde provozovat přes Hbbtv, k tomu není u těchto kanálu potřeba někam cpát peníze. Chápu že ne všude je signál, tam bych se ale teda díval po nabídkách které nabízejí alespoň něco navíc. Skylink Live má na 6 měsíců nabídku Multi za 199Kč při opakované platbě kartou. Sleva je k dispozici i při zadání nové karty. Kromě základu jsou tam dětské kanály, nějaký sport, filmy a dokumenty. Nova Sport 1 a 2, Sport 1 a 2, NatGeo, NatGeo Wild, Spektrum, Film+, Filmbox, Jojo Cinema, Disney, Nickelodeon... Za dvě stovky dobrý, téměř u všeho 7-mi denní archiv. Samozřejmě si můžete najít jinou nabídku, jen jsem Vám chtěl ukázat, že platit stovku za základ který je dostupný zdarma je nesmysl, když za pár desetikorun navíc můžete mít alespoň nějaké kanály které Vás zajímají a nejsou dostupné zdarma, aby ta cena byla alespoň trochu obhajitelná.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 8. 11. 2022 12:43

Mám to právě kvůli zpětnému zhlédnutí a problémům se signálem pozemáku, na chalupě to občas vypadává a v bytě nechci tahat ze společné antény koax přes tři pokoje skrz několik betonových zdí. Rozhodně ne všechny pořady, zejména zahraniční filmy, jsou dostupné zpětně přes HbbTv a ve webových archivech jako je iVysílání a jejich obdoby na Nově a Primě bez dalších poplatků.

Bohužel sem zjistil, že Lepší TV nelze bez dalšího poplatku sledovat na víc než jednom zařízení, takže Sledování TV - Pro všechny zůstává stále nejlevnější možnost.

Pokud pro mě nejlevnější použitelná nabídka zdražila z 90 na 130, nabízí se zjistit co navíc by se dalo dostat za 200, ale víc už za to dávat fakt nechci, navíc květen - září to sleduju fakt minimálně a v podstatě to slouží jen jako záloha když vypadne terestriál.

Skylink multi za 200 nevypadá úplně nejhůř, ale když to zkouším objednat, tak mi to tam ukazuje, že ta sleva je jen na 3 měsíce a to co je za 200 standardně už tak zajímavý není.

Nicméně většina poskytovatelů má právě za 200 ten úplný základ, takže si nedělám moc iluze, že bych za pár desetikorun navíc získal nějak zajímavé kanály.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod leroj 8. 11. 2022 13:23

existují poskytovatelé netu, kteří jsou partnery SledováníTV a zákl. balíček Start mají zdarma (v ceně připojení)
tak se mrkni, jestli náhodou nemáš někoho takového po ruce
leroj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xtonda 8. 11. 2022 16:45

Mám celkem nově optiku T-Mobile
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 8. 11. 2022 20:21

Mě ukazuje Skylink Live nabídku Smart za 199Kč nebo "Ročně platební kartou jen 2 189 Kč!" což vychází ještě levněji. Každopádně nějaké možnosti jsou, za volné dostupnou nabídku z antény bych nedal ani korunu. Když už člověk platí, tak aby za to aspoň dostal něco navíc.
Napadá mě ještě AntikTV, ale tam nejsou všechny kanály zpětně.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 8. 11. 2022 22:40

Jo, Smart je za 199 / 2189 a Multi za 249 / 2739. Ta sleva u Multi na 199 při měsíční platbě kartou co mi to ukazovalo ještě včera už tam není. Ve Smart toho až tolik zajímavého navíc není a víc než ty dvě stovky za to dávat nechci.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod f1sker_ 9. 11. 2022 08:26

Ja som presiel od Sledovani.tv k Nejpripojeni TV hlavne kvoli SVK sportu. Je tam 65 kanalov za 169kc (cena je casovo obmedzena) Archiv 7 dni a nahravky 30dni. Sledovanie na 4 zariadeniach a prve 3 mesiace su doplnkove balicky zadarmo.
f1sker_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 9. 11. 2022 18:59

Koukal jsme na to NejpripojeniTV a bohužel je to absolutní základ volně šířených kanálu + poláci a němci, k tomu regionální blbinky. Za tohle opravdu nikdo neplaťte, tohle je ostuda nabízet. To už alespoň AntikTV https://antiktv.cz/cs/ za 199Kč nebo osobně bych bral větší balík za 299Kč. U základních kanálu je zpětné zhlédnutí 7 dní, u těch dalších jenom u vybraných, mají to v těch seznamech označeno, u kterých je to k dispozici. Je to asi to nejlepší za tyhle prachy. Nic lepšího jsem teda nenašel.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod f1sker_ 9. 11. 2022 21:12

Nad Antik som uvazoval, ale neda sa to sledovat cez web prehliadac na PC :/
f1sker_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 10. 11. 2022 08:44

Ještě jsem narazil na Canal+Sport https://www.canalplussport.cz/nabidka za 189Kč. Nabídka není moc bohatá, ale pro fanoušky fotbalu může být velmi zajímavá, navíc obsahuje alespoň Filmbox. Osobně bych bral tohle nebo AntikTV. Jenomže já mám zase problém že Antik nemá u kanálů jako NatGeo (a další) zpětné zhlédnutí a Canal+Sport je pro sportovní fanoušky, jinak nic moc navíc nenabízí. Ale někomu se to může hodit.
Albert.Bert
Junior