Jakou kvalitní IPTV pro 6+ zařízení?

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Denis30 29. 12. 2023 17:12

Zdravím Vás,
dokážete mi prosím poradit, jakou vybrat kvalitní IPTV alespoň pro 6 hlavních zařízení, přičemž stačí 4 funkční zařízení v jednu chvíli? Ideálně bez použití Set Top Boxu, ale prostřednictvím aplikace ve Smart TV.

Doposud jsem k plné spokojenosti několik let využíval 4NET.TV, ale bohužel omezili svou službu pouze na 4 zařízení a bohužel bez dalšího řešení pro své stávající klienty využívající více zařízení (pokud pominu možnost provozovat více samostatných registrací).

Zatím jsem narazil na MAGENTu od T-Mobile, která vypadá slibně. Máte zkušenost?

Děkuji Vám za tipy.
Denis30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jito 29. 12. 2023 18:51

Jen pro upřesnění, T-Mobile píše, současně na aplikaci můžou jet 4 zařízení a další 2 pouze přes pronajmutý STB.
Tedy asi nic pro tebe.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod Denis30 29. 12. 2023 19:27

Ano, vím to, dalo by se to akceptovat - STB se nemusí kupovat, je v nájmu za 50,-Kč/měsíc.
Pro srovnání - 4NET.TV účtuje 30,-Kč/měsíc za každý STB, který je ve vlastnictví klienta.
Denis30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Denkez 30. 12. 2023 09:04

Sledovani TV
V rámci ceny základních balíčků můžete službu sledovat na 4 zařízeních – dvou televizích či set-top boxech a dvou vedlejších zařízeních ze skupiny telefon, tablet, počítač.
Lze dokoupit balíček Sledování na 4 televizích/boxech:
Balíček umožňuje přidat další zařízení k účtu (Smart TV nebo Apple TV nebo set-top box) do celkového maximálního množství 4 hlavních zařízeních k jednomu účtu.
Pokud na nějakou otázku neznáme odpověď, ještě neznamená, že tato odpověď neexistuje.
Denkez
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Denis30 30. 12. 2023 11:37

Ano, Sledovani TV se mi velice zamlouvá, ale jak píšu výše - opravdu potřebuji 6 hlavních zařízení - televizí/boxů, přičemž 4 současně. 4 hlavní zařízení, jako je ve standardní nabídce Sledovani TV pro mě není dostačující. Pokud by se daly dokoupit ještě další zařízení (např. dokoupit výše zmíněný balíček 2x) do výše 6, bylo by rozhodnuto.
Naposledy upravil Nick Cave dne 30. 12. 2023 13:46, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna citace předchozího příspěvku
Denis30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tielk100 30. 12. 2023 13:41

Ahoj zkus kouknout na o2 tv myslim ze to jde mit nainstalovano na libovolnem poctu zařízení a s rodinym sledováním to jde na 3 současně.Vím nejsou to 4 současně ale aspon to mužeš mít nainstalováno na čem chceš.Možná by šlo koupit to rodinne sledování 2x pak by to bylo ok ale to jsem nezkoušel poptat.
tielk100
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 30. 12. 2023 23:19

Vodafone nabízí možnost registrace až na 10 zařízení s tím, že současně lze sledovat na 6 zařízeních:
"Na jakých zařízeních mohu Vodafone TV sledovat?
Na televizi - přes set-top box nebo prémiový set-top box s hlasovým ovládáním.
V chytré televizi - přes aplikaci pro Android TV a Samsung TV nebo můžete vysílání streamovat (zrcadlit) z mobilní aplikace Vodafone TV pomocí funkce Chromecast nebo AirPlay.
V mobilním telefonu - přes aplikaci Vodafone TV.
V tabletu - přes aplikaci Vodafone TV.
Na počítači a notebooku - přes webový prohlížeč.
Na televizi podporující DVB-C - přes CA modul (pouze příjem živého vysílání bez doplňkových funkcí).
Je dobré vědět:
Pro přístup k Vodafone TV přes aplikaci a webový prohlížeč můžete mít zaregistrovaných až 10 zařízení. V samoobsluze Můj Vodafone v sekci Služby - Připojená zařízení můžete svá registrovaná zařízení spravovat.
V jednu chvíli je možné Vodafone TV sledovat maximálně na 4 set-top boxech, ve 2 aplikacích na mobilních telefonech, 2 aplikacích na tabletech, 2 aplikacích pro chytré TV a ve 2 webových prohlížečích. Zároveň platí, že Vodafone TV můžete v jednu chvíli sledovat nejvýše na 6 zařízeních bez ohledu na to, o jaké zařízení se jedná. Jde o společný limit pro všechna podporovaná zařízení a systémy.

Pro službu Vodafone TV si můžete pořídit až 10 set-top boxů (u kabelové TV = DVB-C jsou limitem 4 zařízení).
Vodafone TV funguje pouze s naším pronajatým set-top boxem. Buďte proto opatrní, pokud by vám někdo nabízel set-top box "z druhé ruky", nákup takového zařízení vám rozhodně nedoporučujeme."
tombas
Pokročilý