prenos kabel. signalu TV bezdratovo

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Guliver 16. 1. 2006 21:59

Caute,

neviete mi poradit, ako vyriesit problem s prenosom "kabloveho" TV signalu.Potrebujem rozviest tento signal po dome. Nie su to ziadne vzdialenosti, klasicky 1. poschodovy dom. Koaxialne kable sa mi tahat nechce.

Neexistuje daake dostupne zariadenie na prenos "tohto" alebo uz "video" signalu bezdratovo ?

Dakujem

//adams: upraven název threadu.
Guliver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nexik (novy) 16. 1. 2006 22:13

urcite ano...porid si klasickej vysilac :o)

...ale bude to drahy, narocny a hlavne: strkat si domu vysilacku? ..mozna pokud mash rad rakovinu...
Sluníčko svítí a to nám stačí...
nexik (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x-father 16. 1. 2006 22:17

Nedavno jsem tady nekomu tvrdil, ze na bezdratovy prenos video signalu se nic moc nedela, ale tuhle jsem videl neco takoveho - uz ale nevim jak to vyslo cenove.
x-father
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Guliver 16. 1. 2006 22:22

ale ved zas tak som to nemyslel, islo mi skor o daake zariadenie ktore bude distribuovat uz napr. audio a video signal, ale aby malo na vstupe koaxialny vstup a vo vnutri kanalovy volic.
Guliver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod norg 17. 1. 2006 13:09

zarizeni na bezdratovy prenost videa a audia mam doma a nikomu to nedoporucuju, ted kdyz to pouzivam jen na prenos v ramci mistnosti k dataprojektoru (zatim se mi nechtelo tahat kabel) tak to jakztakz jde ale jinak je to hruza (desne nachylne na ruseni)je to neco od Philips
norg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JendaLinda 18. 1. 2006 16:58

Pokud použiješ pro přenos už demodulované audio+video, tak na všech TV bude stejný program, leda bys měl víc vysílačů.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Mírně pokročilý