Ženatý se závazky se na DVB-T bez zvuku

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod 1Tomm 19. 2. 2007 18:16

Všechny zdravím,

mohl by mi někdo poradit, jak vyřešit tento problém? Nahrávám seriál Ženatý se závazky z TV NOVA, ale nikdy se mi nenahraje se zvukem. Při nahrávání zvuk normálně jede, ale když přehraju soubor tak je ticho. Reklama před i po seriálu zvuk má. Mám kartu Leadtek DTV 1000 T. Budu vděčný za každý nápad či připomínku. Díky moc.
1Tomm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 19. 2. 2007 18:33

Není tam nějaký ten duální zvuk? Že by to chtělo nastavit na mono A, nebo tak něco? :wink:
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod JendaLinda 19. 2. 2007 19:49

Do jakého formátu to ukládáš?
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gondek 19. 2. 2007 19:56

Tohle mi dela taky, ale mam pinnacle 200e a pouzivam DVBviewer.
Kdyz se na to koukam zive, tak mi staci restartovat ten DVBviewer, dela mi to taky u starsich ceskych filmu, ale jen u Novy.
Asi je to kvuli bordelu v kodekach.
gondek
Junior

Odeslat příspěvekod 1Tomm 19. 2. 2007 23:04

Dualní zvuk tam podle mě není, znám jak z L to jde česky a z P anglicky (orginál) a tohle není ten případ, z obou jde čeština. Ukládám to do mpeg, co tam je na výběr. Předpokládám, že to je mpeg-2. Je to zvláštní, zatím mi to u ničeho nedělalo, jen u "ženatýho".

Není nějákej jinej univerzální program na příjem a nahrávání DVB-T??? Zkusil bych to nahrát v něm, třeba by to něco napovědělo.
1Tomm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KillerZero 20. 2. 2007 01:52

nova vysílá některý věci mono a některý dekodéry si s mono zvukem neporadí. pokud používáš ffdshow zkus přepínat dekodéry u mp2, aspoň jeden z nich to na 100% umí. (po přepnutí musíš restartovat přehrávač)
na dvb je dobrej dvb dream
KillerZero
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JendaLinda 20. 2. 2007 20:28

Já bych zkusil zvuk demuxovat např. programem VirtualDubMod do MP2, zda je zvuková stopa v pořádku. MP2 přehraje bez problémů i Winamp.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KillerZero 20. 2. 2007 20:37

je to tak jak řikam, měl sem s tim taky problém.
KillerZero
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 1Tomm 20. 2. 2007 20:55

Dík za tipy, vyzkouším co mi radíte (hlavně KillerZero) a pak dám vědět jak to dopadlo.
1Tomm
Kolemjdoucí