mozem odpovedat. kupil som (v Rakusku samozrejme - o 12000 lacnejsie) full HD Samsung 40M87. Zaroven mam O2TV Zabava + O2TV Kino Plus + O2 "dobrovolna" pevna linka + O2 ADSL 4mbit
Objednavka vybavena rychlo, zapojenie do tyzdna. Na podpore obcas problem, no jasne, je to komunisticky podnik. Najvacsi problem bol, ze ja som chcel router s WiFi. Oni mi ale nemohli zmenit objednavku. Jedine stornovat. Tak ju stornovali a napriek tomu mi dosiel cely balik. Potom som si siel do predajne pre router s WiFi. Chvilu ma presviedcal predavac, ze samostatne WiFi je lepsie a za par korun si ho mozem kupit... Ale ja som chcel samozrejme dotovane WiFi od O2

A nepotrebujem mat 2 zariadenia separatne. Navyse ten router DLink s WiFi je normalny kvailtny produkt. Na starom CRT telkaci (55cm) som bol prekvapeny peknym obrazom. Po upgrade na fullHD LCD (100cm) som uz mohol konecne precitat textove informacie na obrazovke

No a kvalita ta ista, proste taky nedetailny rozmaznuty obraz prijemny na pozeranie z 3 metrov. Necakajte od toho zazraky ale je to pozeratelne a vraj je kvalita lepsia nez u konkurencie - digi a upc. CT HD a NOVA HD je na tom este lepsie. Ale ak sa budete snazit vychytavat chybicky v obraze... tak sa nezastavite, pretoze aj DVD vyzera na fullHD trochu nedokonalo! Sum z upscalingu, kompresne artefakty, problematicke rychle pohyby. Ale opakujem je to v pohode pozeratelne. Rozhodne doporucujem fullHD, HDready TV su vyhodene peniaze. Blueray klope na dvere a hrat PC hry na fullHD TV je fantasticke. Pri HDready ste limitovani o 2 roky si budete buchat hlavu o stenu. Inak vsetky vstupy idu cez HDMI, aj zo settopboxu O2, kde sa tymto prestane chviet obraz. Ten sa chveje cez SCART. Aj ked iba SCART prenasa teletext a na mojom TV je PIP-ovatelny, napriek tomu to chcem cez HDMI. Teletext (plny stupidnych reklam, vid Nova) je aj tak zbytocny, ked existuje EPG. Poznamka: settopbox prenasa cez HDMI maximalne 1080i. To ale bohate staci na HD programy, ktore su tusim(?) vysielane asi tak v kvalite DVD..