Zkusenosti s O2 TV

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod imaster 31. 3. 2009 15:57

Panasonic VIERA TX-37LZD70F + O2TV přes HDMI OK.
imaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -vasek- 1. 4. 2009 13:11

Když je tu toto téma. Nevíte někdo jestli se dá někdo k tomu STB co O2 dodává sehnat nějaký manuál? Zkoušel jsem googlit a nic jsem nenašel. To co O2 dodává za pořádný manuál neberu. :)
-vasek-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 1. 4. 2009 17:55

Na co manuál? :-) S tím STB stejně nic neuděláš ;-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Junior

Odeslat příspěvekod -vasek- 1. 4. 2009 18:04

KubbY píše:Na co manuál? :-) S tím STB stejně nic neuděláš ;-)

No chtěl jsem manuál abych se to dozvěděl. :) Vrtá mi hlavou k čemu je zezadu usb port. V O2 manuálu píšou: "Usb port pro pozdější využití" :D
-vasek-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 2. 4. 2009 11:00

Nefunguje a fungovat nebude ;-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 6. 4. 2009 10:01

Pánové když se tady bavíme o STB O2, potřeboval bych poradit, jak se dostat do základního nastavení. Kdysi se mi to několikrát povedlo, po posledním update firmware se mi to ale už nedaří. Abychom si rozuměli, jedná se mi o to základní menu, něco jako bios u PC. Bylo to nějak přes reset a pak ve vhodném okamžiku něco zmáčknout......

Dík 8-)
imaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 6. 4. 2009 13:03

Zapni STB a zuřivě mačkej SETUP na ovladači :-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 7. 4. 2009 19:33

Díky moc, je to OK. Jen jsem musel mačkat setup přímo na settopboxu, na ovladači to nemělo účinek.
imaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 7. 4. 2009 20:57

Tak mě to funguje jen naopak :-D
Ou tů - ken dů
KubbY
Junior

Odeslat příspěvekod paprucha 15. 4. 2009 11:08

No mám 2 roky O2TV a byl jsem dostz spokojený ale nyní se stěhuju do nového bytu a kompletně kupuji novou elektroniku a zjistil jsem že O2TV je pro využití s HDD rekordérem v podstatě skoro nepoužitelná neboť do něj dostanu jen signál přes scart a tak můžu jen nahrávat to na co koukám a nefunguje mi tak možnost na HDD naladit kanály a využívat možností EPG, GUIDE atd... navís set top box má soce výstup HDMI ale jakmile jej použijete tak se automaticky vypne scart ... takže bohužel dost nepraktické na O2 mi řekli že je to prostě tak a v podstatě schválně .... takže pro současné moderní využívání dost nepraktické tak budu muset přejít na kabelovku UPC pokud má někdo jiné zkušenosti rád se nechám poučit ...
paprucha
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 15. 4. 2009 12:16

Vydrž ještě chvilku, O2 připravuje STB s integrovaným HDD ;-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Junior

Odeslat příspěvekod paprucha 15. 4. 2009 12:32

TO ASI PŘIJDE ALE POKUD to bude jako u UPC tak to bude na nic z HDD se nedají stáhnot filmy na DVD
paprucha
Junior

Odeslat příspěvekod RostaD 15. 4. 2009 12:34

Na STB/HDD od O2 cekam jiz od lonskeho roku,kdy se mluvilo o novem modelu,rok temer pryc a slibovana novinka nikde - moc te informaci /za chvilku/ neverim.Samozrejme budu jen rad pokud se pletu a KubbY cerpa tuto zpravu z duveryhodneho zdroje ....

Jinak pro skok do menu s nastavenim pristroje staci toto:
vypnuti - zapnuti - modra obrazovka - a na DO-setup.Pouzivam tento postup dost casto pro prepnuti HDMi/Scart pro umozneni nahravani na DVD-HDD.
STB-HDD by bylo opravdu spasou a pokud bude jeste navic umoznen nejaky smysuplny konvert do PC - nebude to mit chybu /ale to bychom asi chteli jiz moc/ ....
-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution
RostaD
Junior

Odeslat příspěvekod paprucha 15. 4. 2009 13:03

RostaD

jak to myslíš s přepínáním HDD/DVD ??
paprucha
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 15. 4. 2009 13:37

Konvert do PC těžko, přeci jen jsou operátoři vázáni vůči distribuci. Je nutná ochrana autorských práv...
Ou tů - ken dů
KubbY
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka