Zkusenosti s O2 TV

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod milan53 5. 9. 2009 12:43

MgX:
něco málo přes rok jsem sledoval jenom přes SAT, jelikož to nebyl můj satelit tak mě nikdy nezajímalo jakej to byl model.. ale značka byla HUMAX a byl to SkyLink. Kvalita byla dobrá, ale při srovnáni s iptv byl obraz lepší právě zde u té iptv. Dodal bych ještě, že dva moji známi jedna má také iptv a druhej satelit sledujou na plazmě a pri prijmu ze satelitu není obraz tak dokonalej.
milan53
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Neroslav 5. 9. 2009 16:58

Tak to teda nevím....Po mých problemem O2HD vysílaních,jsem si pořídil Sky link HD balíček,takžé teď mohu porovnávat O2 a Sky link. Co se kvality SD vysílání tyče tak rozdil rozhodně není znatelný! Mám 50panasinic a vzdalenost od ustředny 100m.
Neroslav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 6. 9. 2009 11:05

100m od ústředny je blbost první a to že ten rozdíl není poznat je blbost druhá. Buď to sleduješ z 5ti metrů a si slepej nebo si slepej úplně ;-) Ale nepopíram, že jsou lidi, který to prostě nepoznají...
Ou tů - ken dů
KubbY
Junior

Odeslat příspěvekod kolega 6. 9. 2009 11:25

Já mohu porovnat přímo jen iPTV O2 s pozemním DVB-T. Jsem tak 800m od ústředny. Co se týká kvality tak v obou případech je velmi dobrá (žádné kostičky, jen zřídka kdy kratičké (v ms) vypadnutí zvuku) Jinak je signál ze set-top boxu O2 se sytějšími barvami a trochu ostřejší. To jsou zkušenosti při scart připojení. Pokud se mi náhodou podařilo nahodit HDMI připojení (zatím mizerná kompatibilita s některými TV), tak je zobrazení SD o chloupek lepsí a HD je sice super, jen to sebere 7Mbps a internet se mi skoro "zastaví" na úroveň pod 1Mbps, ale výpadky obrazu zatím žádné. Ale i v režimu SD je zobrazení programu šířeného v HD lepší, než stejného šířeného v SD.
OM-D E-M1 a M.Zuika |12-40/2,8|45/1,8|60/2,8|75-300/Rll|
kolega
Junior

Odeslat příspěvekod Neroslav 6. 9. 2009 14:26

Milí příteli,když jsem objednával službu O2,tak operační dustojník při skoumání podmínek mi zdělil:vzdalenost od ustředny máte 130m! Ona je u nás na poště na náměstí a ja jsem skoro soused!Včera před fotbalem SR-ČR jsem zkoušel kde je lepší obraz O2 a Skylink žadný rozdíl!
DVB-T rozhodně horší.A i když nosím brýle tak neměj o muj zrak péči mám velmi dobrou oční lekařku. :lol:
Neroslav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 6. 9. 2009 16:01

Takových přípojek je jak šafránu :-D
Ou tů - ken dů
KubbY
Junior

Předchozí stránka