Digitalna TV od UPC (SK a CZ)

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Marecisko 1. 4. 2008 16:02

Zdravim, nenajde sa nikto komu sa podarilo rozparovat stb a dekodovaciu kartu?
Neskusal to niekto priamov upc, dohodnut sa snimi ze by mu predali len kartu bez boxu?
Nenajde sa nejaky sposob ako to hacknut, cracnut aby to islo bez boxu?

Ak neexistuje ziadna moznost vie mi niekto najlepsie z vlastnych skusenosti porovnat kvalitu signalu upc direkt vs. Satro digital?
(ponukaju totiz samostatny dek.modul+kartu)
Som z BA - nove mesto

dakujem za akekolvek informacie.

Marek
Marecisko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod black13 11. 4. 2008 19:24

UPC Digital SK - po preskenovani multiplexov sa mi dnes naladili nove kanaly:
426 MHz/256/6900 - Voom HD, National Geographic HD (samozrejme signal nie je k dispozicii kvoli prijimacu, EPG funguje)
434 MHz/64/6900 - HBO HD, rezerva HD, BBC World, CNN, Deutsche Welle, TV 5 Monde (HBO HD a rezerva HD su zakodovane)
442 MHz/64/6900 - Euronews, CNBC, TV Paprika, TV Deko, Reality TV, Jetix, TV Noe + 4 x rezerva (na kanaly oznacene rezerva nie je pristup, nefunguje tam ani EPG
black13
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 12. 4. 2008 08:58

jj, v CZ je to to same, akorat jsme si nedaval praci se zjistovanim kanalu :)
Caddy
Junior

Odeslat příspěvekod mm001 12. 4. 2008 12:30

zdravim, poprosil by som o pomoc
neviem automaticky naladit na setupboxe ORF2, PRO7, RTL
ORF1 mam
mam UPC Digital SK (bratislava-KV)
ake mam nastavit parametre (multiplexu?) pri manualnom ladeni?
dakujem
mm001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod black13 13. 4. 2008 09:14

mm001 píše:zdravim, poprosil by som o pomoc
neviem automaticky naladit na setupboxe ORF2, PRO7, RTL
ORF1 mam
mam UPC Digital SK (bratislava-KV)
ake mam nastavit parametre (multiplexu?) pri manualnom ladeni?
dakujem

ORF2, PRO7 a RTL nie su v ponuke UPC Digital SK, takze sa naladit nedaju
black13
Junior

Odeslat příspěvekod mm001 15. 4. 2008 11:50

hlavne ze to maju na stranke v ponuke balika upc digital
vdaka za info
mm001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod black13 15. 4. 2008 15:57

teda tieto programy su v ponuke UPC Digital, no prijimat sa daju iba analogovo. neviem preco ale UPC zaratava do svojej digitalnej ponuky aj kanaly sirene iba analogovo :roll:
black13
Junior

Odeslat příspěvekod avfi 10. 6. 2008 18:31

Oživujem túto stratenú tému... Otázka - ako vám prebehol reset a nové vyhľadanie kanálov kvôli zmene multiplexu? UPC o tom informovalo v dopise, že 10.6. dôjde k zmene v programovej štruktúre a bude nutné resetovať STB...
U mňa je výsledok žalostný - podľa postupu som STB zresetoval a následne som spustil nanovo automatické hľadanie programov. Už to beží vyše hodiny, stále som na 0% a na obrazovke sa nič nemení :-( STB som mal pritom jedno z prvých, verzia FW bola 1.03.
Zhodou okolností včera sme dali zaviesť UPC Digital Basic aj do nášho druhého bytu, dostali sme už novší STB, má FW 1.07. Bohužiaľ je na tom ešte horšie (časté zamŕzanie, pomalé prepínanie kanálov), než ten starý STB - ten ukazoval úroveň signálu od 76 do 87%, tento nový má úroveň 47 až 53%, viac ani za svet. A pritom som ho zapojil namiesto toho staršieho STB na rovnaký kábel... Nemôžem si pomôcť, ale tieto STB sú neskutočná haraburda!
avfi
Junior

Odeslat příspěvekod black13 10. 6. 2008 20:17

u mna to prebehlo vsetko O.K. - asi o 3 minuty bolo po vsetkom. zmeny som zatial nezaznamenal ziadne (obraz v norme, prepinanie pomale ako predtym, nezamrza). moja verzia FW je ale 1.09 z 14.2.08
black13
Junior

Odeslat příspěvekod avfi 10. 6. 2008 22:19

Hurá, dobehlo to - neviem, koľko mu to trvalo, ale niekedy okolo 19:40 som odišiel z domu a keď som sa teraz (23:10) vrátil, tak svietil nádherný nápis, že vyhľadávanie bolo ukončené!
Teraz už len nejak tú krabicu donútiť, aby zbehol ten update - zatiaľ sa bráni, hlási "sťahovanie neúspešné".
A mohli by ste ešte napísať svoju úroveň signálu, verziu FW STB a lokalitu? Začnem ja:
Úroveň = 86%
FW = 1.03
Lokalita = Petržalka
avfi
Junior

Odeslat příspěvekod black13 11. 6. 2008 18:43

uroven signalu - 58-69% (v zavislosti od multiplexu)
kvalita - 97-99%
FW - 1.09
lokalita - BA-Raca
black13
Junior

Odeslat příspěvekod Spagetka 11. 6. 2008 21:13

no ohledně UPC a jejich digitálního vysílání mě zajímala jedna věc... dneska mi volal jakýsi pán z UPC, že mi dají set-top box ZDARMA a kdesicosi. A já mu říkám, že volá zrovna vhod, protože si hodlám koupit LCD televizi, která už podporuje DVB-T, takže vlastně set-top box nepotřebuju, že ano. A on, jako že ho musím mít od nich, jinak se prý nechytám... že jim ze zdi nejde digitální vysílání, ale pomocí jejich zázračného STB budu mít digitální signál.... (což mi příjde jaksi prazvláští...)

Každopádně rozdíl v nabídce MINI analog a ditál je cca o sto českých Kč měsíčně víc, takže platit 300 měsíčně za to, co si mohu chytat ze vzduchu mi příjde jaksi, no ehm... prazvláštní. Takže nakonec asi koupím anténu digitální a UPC řeknu pápá...
Spagetka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 12. 6. 2008 15:08

Spagetka: Nepleť si DVB-T a DVB-C.. :pozor

V DVB-T nebudeš mít slovenské televize, ale jinak se ztotožňuju s názorem, že platit za základní balík UPC 300,- Kč je nesmysl.. Ale pokud by Tě to přesto bavilo, tak pánovi z UPC vysvětli, že odcházíš a on už Ti určitě udělá na digi standard nějakou nestandardní nabídku.. :D
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod avfi 18. 6. 2008 11:41

Huráááá, tak sme sa predsa dočkali - http://www.upc.sk/televizia/upc_digital, vpravo dole :tleskani Bohužiaľ, stále nie je STB s HDMI a zároveň HDD, zatiaľ len samostatne. Už som ho objednal, som zvedavý, kedy ho prídu nainštalovať (samoinštalačný balík zatiaľ nie je).
avfi
Junior

Odeslat příspěvekod martin.doc 18. 6. 2008 12:17

Ty si ochotný platiť 200 Sk mesačne za niečo, čo by malo byť samozrejmosťou - zadarmo k balíku programov? Nestačím sa čudovať. Mne by stačilo, keby som mohol spárovať kartu s CAM Conax.
martin.doc
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka