UPC Direct nahnat do pece

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod D-O-M 4. 3. 2008 14:22

Nemám, ale opravdu v tom nemám jasno. Chtěl bych na počítači sledovat televizi. Scénář je takový, že mám UPC Direct s DVB-S settopboxem. Stačí mi DVB-T karta (třeba http://digitalni-vysilani.alza.cz/telev ... d83993.htm), do které to plivnu koaxem?
D-O-M
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suvel 4. 3. 2008 21:37

Za tím DVB znamená T "pozemní" a S "satelitní". Jinými slovy, tunerem DVB-T nelze přijímat satelitní vysílání....
suvel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod D-O-M 5. 3. 2008 14:34

zamýšlel jsem to tak, že potom už je to jen signál v kabelu a ne satelitní digitální něco ... set top box nemá výstup pro další zařízení?
D-O-M
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suvel 5. 3. 2008 15:53

Samozřejmě, že STB má video a audio výstupy. Ale k čemu potom kartu s DVB-T do compu?
suvel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod D-O-M 5. 3. 2008 18:13

Jak tedy docílím toho, abyhc mohl v počítači sledovat televizní programy, když mám UPC Direct?
D-O-M
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suvel 6. 3. 2008 13:46

Protože ta karta, co na ni odkazuje, nemá analogový tuner, není možné do ní zapojit RF výstup DVB-S.
suvel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod D-O-M 7. 3. 2008 14:38

Sauron píše:Jedna z variant je použit TV vstup na grafické kartě. Buď S-Video, nebo kompozitní přes Cinch. Podle toho co grafika má. Eventuelně ten samý vstup na TV tuneru, pokud tam je. Nebo pokud ten tvůj satelit má RF výstup (klasický antenní kabel) tak ho možeš propojit i s tů kartů, co na ni odkazuješ.. /quote]

Díky moc za radu.
D-O-M
Kolemjdoucí