Zkušenosti s Western Digital TV HD

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod magma 21. 2. 2009 09:59

takze vsetko slape paradne. dik za tip
PC, NB, iPad > Aune S6 / DragonFly Black > Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO, Beyerdynamic DT-1770 Pro, Sony MDR-1RBT, Focal Alpha 50;
magma
Junior

Odeslat příspěvekod juhas 2. 4. 2009 06:54

Tak jsem stáhl firmware 1.02 s tím, že bude zahrnutá podpora českých titulků bohužel stále nezobrazuje š a ž tedy posun po dvou měsících žádný. Už ani nedoufám, že to někdy bude. Pokud neposkytnou zdrojový kod tak se to potahne ještě dlouho. Nadšenců je spousta ale bez zdrojového kodu nemají šanci na něco přijít
juhas
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 3. 4. 2009 00:24

pockaj. s podpory znakov nejde len ž a š? ine ako á, é, ľ, ú a pod idu?alebo vobec nejdu znaky s dlznami, makcenmi, bodkami a pod?
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod juhas 5. 4. 2009 14:39

tak jsem nahrál ještě upravenej firmware a ted mě nejde zpět ten starší nevim co dál
juhas
Junior

Odeslat příspěvekod Dusan 6. 4. 2009 12:17

BigFoot007 píše:pockaj. s podpory znakov nejde len ž a š? ine ako á, é, ľ, ú a pod idu?alebo vobec nejdu znaky s dlznami, makcenmi, bodkami a pod?

To je normalni. Vetsina hackovych znaku je zahrnuta i v zapadnich sadach, chybi tam jen par obzlaste "zlocinnych" znaku a to jsou prave z a s s hakem plus tusim jeste n a d s hackem (slovenske l nevim nepotkal jsem jsa Cech).
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fatman 26. 4. 2009 21:28

abernas píše:pomoci tohoto http://rapidshare.com/files/200275165/DTS_na_AC3.rar se da jednoduse prevest bez jakychkoliv dalsich manipulaci primo v mkv souboru. A to dokonce tak, ze lze vytvorit dalsi audiostopu a dts ponechat, nebo dts uplne smazat nebo prevest az na stereo.

Kód: Vybrat vše
26.4.2009 21:26:25   Rezidentní ochrana soubor   K:\Rapid\DTS na AC3\AudioConverter.EXE   pravděpodobně varianta infiltrace Win32/Hupigon trojský kůň

Je to určitě čistý?
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod abernas 27. 4. 2009 07:21

rekl bych ze jo. mne to tam nic nenaslo a zatim si nikdo nestezoval :-) Ze by plany poplach?
abernas
Junior

Odeslat příspěvekod miroslavmitro 27. 4. 2009 08:49

ahojte, používam WD hlavne na prehrávanie hudby |95%| mám ho zapojený
cez cinch na zosik NAD 325 a cez digitál na avreceiver. Super je že prehráva
bezstrátové formáty flac, ape... zvuk je perfektný a rozdiel medzi mp3 (192-320kbps) a flac je priepastný(samozrejme na adekvátnej zostave).
s WD som spokojný ešte vyskúšam neaké kvalitnejšie sig. káble.
xavian primissima, primaluna prologue, sub. yamaha YST-SW800, XLO, WD HD player(flac...)+1TBWDB, SENNHEISER HD 555.
miroslavmitro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kozousch 27. 4. 2009 10:08

to miroslavmitro: slušný zvuk přes digitální výstup bych čekal, ale přes analogový mě to u takovéhoto zařízení dost překvapuje. Můžeš, prosím, porovnat stejnou nahrávku puštěnou jako AudioCD z CD přehrávače a potom jako FLAC z WD TV HD? Obojí samozřejmě analogově připojené k NADu 325. Pokud prozradíš, na jakém CD přehrávači a reprobednách jsi testoval, budu rád. Předem ti děkuji.
Kozousch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miroslavmitro 27. 4. 2009 12:01

to Kozousch:
cd prehravac nad 515bee, repro reg.xavian, kabeláž XLO. Musím povedať že niesom žiadny audiofil a hudbu počúvam len cez stereozosik ale na klvalitnu nahrávku si potrpím.
WD mám už asi 3.mesiac a zatial som nenašiel skladbu kde by som počul rozdiel (bol som velmi prekvapený ), možno v tichu medzi pasničkami jemný šum, ale čo sa týka výšok, stredobasov, priestoru všetko ok.(na to majú vplyv samozrejme aj ostatné komponenty.).Nakolko kvalitne nahrate orig.cd sa v kamennom obchode málo kedy dá kúpiť(ak tak si treba poriadne priplatiť.) tak väčšina mojich nahrávok je vo formáte flac a stiahnutá z netu.
xavian primissima, primaluna prologue, sub. yamaha YST-SW800, XLO, WD HD player(flac...)+1TBWDB, SENNHEISER HD 555.
miroslavmitro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatman 27. 4. 2009 12:14

abernas: je to možný, pošlu ten soubor do Esetu
miroslavmitro: dík, mně vůbec nenapadlo, že z toho budu moct přehrávat i FLAC a APE!
Včera jsem si ho objednal, bo jinde na netu (teď nesedím u svého PC, mám to v záložkách) už údajně problém s českými znaky vyřešili, zítra by mohl být doma, už se těším (hlavně jak bude stařenka brblat, co jsem to zas koupil:D).
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod abernas 27. 4. 2009 12:16

Muzes sem dat pls linky na reseni tech titulku? Diky
abernas
Junior

Odeslat příspěvekod Kozousch 27. 4. 2009 12:54

to miroslavmitro: díky moc za info a hlavně to tvoje "len cez stereozosik" strčí do kapsy většinu běžných 5.1 sestav :-))
Kozousch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fatman 27. 4. 2009 19:17

abernas: http://www.dooffy.com/cs/wd-tv-aneb-jak ... zraku.html

Zatím nevyzkoušeno, ještě ho nemám doma. A je nový fw 1.02.07, kde je mj. Additional subtitle languages and decoding support - http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod fatman 27. 4. 2009 19:40

abernas píše:rekl bych ze jo. mne to tam nic nenaslo a zatim si nikdo nestezoval :-) Ze by plany poplach?

http://www.virustotal.com/cs/analisis/f ... b84a98702#

Tak nevím... No poslal jsem ho do Esetu, ať se na to podívají
fatman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka